Пиріг з листкового тіста з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це пиріг - варіація на тему популярних хачапурі з сиром, тільки готується він простіше, швидше, а виходить не менш смачним. Переконайтеся в цьому самі!
У нашій родині несолодка випічка користується великою популярністю. Закриті та відкриті пироги на дріжджовому тесті з різними начинками, піца, маффіни з куркою і грибами - що можеет бути смачніше. Кожні вихідні традиційно до обіду ми готуємо пиріг з листкового тіста з сиром. Іноді додаємо в начинку зелена цибуля, петрушку. Завжди виходить відмінно смачно. Подаю я цей пиріг до супу або курячого бульйону, ви не повірите - йде на ура! Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати пиріг з листкового тіста з сиром. Порадуйте своїх рідних смачною домашньою випічкою.
- Тісто листкове дріжджове - 450 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Сир натріть на тертці середнього розміру.
Один прямокутник тесту злегка розкачайте.
Викладіть на нього підготовлений сир, залишаючи з кожного боку бортик близько 1, 5 см.
Накрийте другим листом тесту, розкатаним такої ж величини. Затиснутий кінець, змастіть верх пирога збитим яйцем і посипте кунжутом. Запікайте пиріг в духовці 15-20 хвилин.
Готовому пирогу дайте трохи охолонути, тоді він буде добре різатися і не буде кришитися.