Рецепт Пиріг «невагомість» фото

Пиріг «невагомість»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Фрукти , Яблука
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Легкий яблучний пиріг на кефірі - відмінне доповнення до сімейного чаювання. Тісто дуже ніжне і м'яке, а начинка соковита і в міру солодка. Дуже смачно! Беріть на замітку рецепт!

Опис приготування:

Рецепт цей давно перевірений часом і результат завжди відмінний, тому точно дотримуйтесь рецептом. У начинку можна додати будь-які ягоди і фрукти.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Кефір - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Оцет яблучний - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 600 грам
пиріг
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг
Яйця збийте з цукром і ванільним цукром.
пиріг
Додайте масло кімнатної температури, збийте.
пиріг
Влийте кефір, просійте борошно і добре перемішайте.
пиріг
Яблука наріжте часточками.
пиріг
Додайте до них крохмаль і трохи цукру.
пиріг
Жароміцних форму змажте маслом, вилийте половину тесту.
пиріг
Викладіть все яблука.
пиріг
Залийте другою половиною тіста.
пиріг
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти