Пиріг «невагомість»
(покроковий рецепт з фото)
Легкий яблучний пиріг на кефірі - відмінне доповнення до сімейного чаювання. Тісто дуже ніжне і м'яке, а начинка соковита і в міру солодка. Дуже смачно! Беріть на замітку рецепт!
Рецепт цей давно перевірений часом і результат завжди відмінний, тому точно дотримуйтесь рецептом. У начинку можна додати будь-які ягоди і фрукти.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Вершкове масло - 30 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Крохмаль кукурудзяний - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет яблучний - 1 Чайна ложка
- Яблука - 600 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Яйця збийте з цукром і ванільним цукром.
Додайте масло кімнатної температури, збийте.
Влийте кефір, просійте борошно і добре перемішайте.
Яблука наріжте часточками.
Додайте до них крохмаль і трохи цукру.
Жароміцних форму змажте маслом, вилийте половину тесту.
Викладіть все яблука.
Залийте другою половиною тіста.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 45 хвилин. Смачного!