Рецепт Піджарка для борщу фото

Піджарка для борщу
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Крупи , Лобода
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Щоб борщ вийшов смачним, насиченим і яскравим, приготуйте до нього правильну піджарку. Це зовсім нескладно, а в підсумку правильно підібрані і підготовлені овочі додадуть особливий смак вашого борщу.

Опис приготування:

Як відомо, дай двом господиням однакові продукти для борщу, а борщ у них вийде різним. Так і з рецептами піджарки - набір продуктів начебто у всіх однаковий, а результат різний. "Свій" рецепт можна шукати довго. Додам і я вам рецепт, раптом сподобається. Розповідаю, як приготувати піджарку для борщу.

1. Очищаємо овочі: знімаємо шкірку з лука, буряка і моркви. У перцю видаляємо серцевину з насінням. Моєму овочі.

2. Дрібно шаткуємо цибулю, відправляємо його на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо 4-5 хвилин.

3. Додаємо до цибулі натерту на крупній тертці моркву і нарізану на невеликі кубики перець, перемішуємо. Зменшуємо вогонь під сковородою і накриваємо сковорідку кришкою. Обсмажуємо-тушкуємо 4-5 хвилин.

4. Буряк натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковорідку в компанію до інших овочів. Поливаємо оцтом, солимо, додаємо цукор. Перемішуємо і злегка збільшуємо вогонь під сковородою. Помішуючи, обсмажуємо 7-8 хвилин.

5. Додаємо подрібнені помідори і приблизно півсклянки бульйону або води. Перемішуємо піджарку, накриваємо сковорідку кришкою. Вогонь зменшуємо. Готуємо ще хвилин 10.

Якщо замість помідорів ви вирішили використовувати томатну пасту, її краще додавати в піджарку для борщу хвилин за 5 до повної готовності овочів. Кількість піджарки якраз вистачить для приготування 3 літрової каструлі борщу.

  • Буряк - 1 штука (середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука (середнього розміру)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки (або 1 столова ложка томатної пасти)
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Як відомо, дай двом господиням однакові продукти для борщу, а борщ у них вийде різним. Так і з рецептами піджарки - набір продуктів начебто у всіх однаковий, а результат різний. "Свій" рецепт можна шукати довго. Додам і я вам рецепт, раптом сподобається. Розповідаю, як приготувати піджарку для борщу.

1. Очищаємо овочі: знімаємо шкірку з лука, буряка і моркви. У перцю видаляємо серцевину з насінням. Моєму овочі.

2. Дрібно шаткуємо цибулю, відправляємо його на сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо 4-5 хвилин.

3. Додаємо до цибулі натерту на крупній тертці моркву і нарізану на невеликі кубики перець, перемішуємо. Зменшуємо вогонь під сковородою і накриваємо сковорідку кришкою. Обсмажуємо-тушкуємо 4-5 хвилин.

4. Буряк натираємо на крупній тертці і відправляємо на сковорідку в компанію до інших овочів. Поливаємо оцтом, солимо, додаємо цукор. Перемішуємо і злегка збільшуємо вогонь під сковородою. Помішуючи, обсмажуємо 7-8 хвилин.

5. Додаємо подрібнені помідори і приблизно півсклянки бульйону або води. Перемішуємо піджарку, накриваємо сковорідку кришкою. Вогонь зменшуємо. Готуємо ще хвилин 10.

Якщо замість помідорів ви вирішили використовувати томатну пасту, її краще додавати в піджарку для борщу хвилин за 5 до повної готовності овочів. Кількість піджарки якраз вистачить для приготування 3 літрової каструлі борщу.

Схожі рецепти