Підлива до котлет з сиру
(покроковий рецепт з фото)
Просто котлети їсти нецікаво. Додамо підливу і отримаємо соковиті, ніжні котлети в чудово-вершковому соусі! гарнір - будь-хто і неймовірно смачний обід або вечерю вам забезпечений. Заходьте!
Робимо котлети так, як робимо це зазвичай. Обсмажуємо їх в сковороді, потім викладаємо в високий деко і заливаємо соусом з сиру і молока. Запікаємо і подаємо!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Капуста пекінська - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
- Сир м'який - по 100 Грам(3 упаковки)
- Молоко - 0, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Рис відварний - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - За смаком
Можна використовувати готовий фарш або приготувати самій. У мене був шматочок яловичини і шматочок свинини (прокрутити через м'ясорубку), додати пару скибочок булочки, вимочені в молоці. Пекінську капусту (можна замінити на білокачанну) і цибулю подрібнити блендером або також через м'ясорубку. Розбити в фарш 1 яйце, додати рис, сіль, спеції, все ретельно перемішати.
З фаршу сформувати невеликі котлетки, запанірувати в сухарях, обсмажити на олії з одного боку, перевернути, додати трохи води і накрити кришкою, протушкувати на невеликому вогні. Коли вода випарується, відкрити кришку і підсмажити другу сторону.
Коле укласти в форму для запікання. Форму я нічим не змащувала.
Соус: молоко, м'який сир (я використовувала сир "бурштиновий світ" ), часник змішати до однорідної маси, я використовувала погружной блендер.
Котлети залити соусом і відправити в гарячу духовку на 10-15 хвилин.
Готово! У гарячому вигляді ну дуууже смачно! З будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів.