Рецепт Підлива до котлет з сиру фото

Підлива до котлет з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просто котлети їсти нецікаво. Додамо підливу і отримаємо соковиті, ніжні котлети в чудово-вершковому соусі! гарнір - будь-хто і неймовірно смачний обід або вечерю вам забезпечений. Заходьте!

Опис приготування:

Робимо котлети так, як робимо це зазвичай. Обсмажуємо їх в сковороді, потім викладаємо в високий деко і заливаємо соусом з сиру і молока. Запікаємо і подаємо!

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Капуста пекінська - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Сир м'який - по 100 Грам(3 упаковки)
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рис відварний - 2 Ст. Ложки
  • Сухарі паніровочні - За смаком
підлива до котлет з сиру - фото крок 1
Можна використовувати готовий фарш або приготувати самій. У мене був шматочок яловичини і шматочок свинини (прокрутити через м'ясорубку), додати пару скибочок булочки, вимочені в молоці. Пекінську капусту (можна замінити на білокачанну) і цибулю подрібнити блендером або також через м'ясорубку. Розбити в фарш 1 яйце, додати рис, сіль, спеції, все ретельно перемішати.
підлива до котлет з сиру - фото крок 2
З фаршу сформувати невеликі котлетки, запанірувати в сухарях, обсмажити на олії з одного боку, перевернути, додати трохи води і накрити кришкою, протушкувати на невеликому вогні. Коли вода випарується, відкрити кришку і підсмажити другу сторону.
підлива до котлет з сиру - фото крок 3
Коле укласти в форму для запікання. Форму я нічим не змащувала.
підлива до котлет з сиру - фото крок 4
Соус: молоко, м'який сир (я використовувала сир"Бурштиновий світ" ), часник змішати до однорідної маси, я використовувала погружной блендер.
підлива до котлет з сиру - фото крок 5
Котлети залити соусом і відправити в гарячу духовку на 10-15 хвилин.
підлива до котлет з сиру - фото крок 6
Готово! У гарячому вигляді ну дуууже смачно! З будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів.

Схожі рецепти