Рецепт Підлива біла фото

Підлива біла
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Біла підлива - блюдо з дитинства, до сих пір пам'ятаю як в садку подавали її з котлетами, тільки коли виросла, дізналася, що вона дуже добре поєднується з білим м'ясом, овочами і яйцями.

Опис приготування:

Підлива готується на сковороді. Розтопити масло, додайте борошно і молоко. Підливу білу при приготуванні треба обов'язково гарненько помішувати, інакше будуть грудочки. Удачі в приготуванні!

  • Вершкове масло - 70 грам
  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
підлива біла - фото крок 1
Для початку необхідно розтопити на сковороді вершкове масло.
підлива біла - фото крок 2
Далі додаємо в розтоплене вершкове масло борошно і гарненько розмішуємо борошно з маслом, одночасно злегка обсмажуючи суміш на середньому вогні.
підлива біла - фото крок 3
Далі додаємо в отриману суміш молоко.
підлива біла - фото крок 4
Зменшуємо вогонь до повільного, і починаємо гасити суміш, постійно помішуючи. Хвилини через три-п'ять суміш повинна злегка загуснути.
Не слід довго перетримувати суміш на сковороді, т.К. Вона може стати занадто густий.

Схожі рецепти