Рецепт Піца з грушами і гострої копченою шинкою фото

Піца з грушами і гострої копченою шинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Фрукти, Шинка, Груша
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Випічка, Піца

Оригінальний рецепт приготування піци. Незвичайний смак!

Розігрійте духовку до 375 градусов по Фаренгейту (190 градусів С). Покладіть часник в маленький квадратик з алюмінієвої фольги. Збризніть часник 1 / 2 столової ложки оливкової олії. Оберніть фольгу навколо часнику. Запікати часник в попередньо розігрітій духовці до м'якості близько 20 хвилин. Розім'яти виделкою.

Покладіть груші в миску з 1 столовою ложкою оливкової олії, поперчити. Викласти скибочки груш на деку. Запікати в гарячій духовці до м'якості, 10 - 15 хвилин.

Підвищити температуру в духовці до 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С). Підігрійте деко в духовці. Злегка присипати плоску поверхню борошном. Розкачати підготовлений корж. Присипати деко кукурудзяним борошном. Покладіть тісто на підготовлений лист. Намазати пюре часнику на тісто; зверху посипати швейцарським сиром. Викласти груші, гостру копчену шинку і сир моцарелла на піцу. Приправити сіллю і перцем. Смазать края коржа 1 / 2 столової ложки оливкової олії.

Випікати в попередньо розігрітій духовці, поки сир розплавиться, і корж стане золотисто-коричневого кольору, 15 - 20 хвилин.


  • Часник - 6 зубчиків
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Груші - 2 штуки
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Корж для піци - 1 штука
  • Заголовок для палітурки - 1 Ст. Ложка
  • Тертий швейцарський сир - 200 грам
  • Гостра копчена шинка - 5 скибочок
  • Пачка свіжого сиру моцарелла - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
Розігрійте духовку до 375 градусов по Фаренгейту (190 градусів С). Покладіть часник в маленький квадратик з алюмінієвої фольги. Збризніть часник 1 / 2 столової ложки оливкової олії. Оберніть фольгу навколо часнику. Запікати часник в попередньо розігрітій духовці до м'якості близько 20 хвилин. Розім'яти виделкою.

Покладіть груші в миску з 1 столовою ложкою оливкової олії, поперчити. Викласти скибочки груш на деку. Запікати в гарячій духовці до м'якості, 10 - 15 хвилин.

Підвищити температуру в духовці до 400 градусов по Фаренгейту (200 градусів С). Підігрійте деко в духовці. Злегка присипати плоску поверхню борошном. Розкачати підготовлений корж. Присипати деко кукурудзяним борошном. Покладіть тісто на підготовлений лист. Намазати пюре часнику на тісто; зверху посипати швейцарським сиром. Викласти груші, гостру копчену шинку і сир моцарелла на піцу. Приправити сіллю і перцем. Смазать края коржа 1 / 2 столової ложки оливкової олії.

Випікати в попередньо розігрітій духовці, поки сир розплавиться, і корж стане золотисто-коричневого кольору, 15 - 20 хвилин.

Схожі рецепти