Рецепт Піца з копченою куркою фото

Піца з копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Курка копчена
На обід, На вечерю, Святковий обід
Випічка, Піца

Існує багато салатів, закусок з копченим куркою. А ось піц я зустрічав таких мало. Тому, як знайшов, відразу переписав рецепт піци з копченою куркою в свій кулінарний блокнот. Ділюся.

Готується така піца з копченою куркою дуже швидко і просто. Тісто я роблю з сирами моцарелла і Пармезан. Повірте, набагато смачніше, ніж просто змішати з водою, тісто виходить м'яким і ніжним. Начинка буде проста, тільки копчені курка і помідор, але якщо вам захочеться, можете додати ще якихось овочів. Але не переборщіть, влаштовувати на своїй піці салат теж не слід. Увімкніть духовку розігрітися на 200 градусів і починайте приготування піци.

1. По перше, тісто. Змішайте терті сири Моцарелла і Пармезан, (залиште трохи для присипки всієї піци), додайте борошна і яйце. Якщо тісто виходить дуже густим, або взагалі не виходить, додайте трохи кип'яченої води. Додавайте по столовій ложці, щоб не переборщити.

2. Далі розгортаємо тісто в млинець. Кругом. І викладаємо на деко, покритий пекарської папером.

3. Тепер поріжте копчені курку на маленькі шматочки. Теж зробіть з помідором. І перемішайте їх разом. Додати сіль.

4. Основу для піци, наше розкачане тісто, змастіть томатним пюре. До речі, так само можете взяти кетчуп або томатний соус.

5. Викладіть на основу начинку.

6. Посипте її залишилася сумішшю Моцарелла і пармезану.

7. Ставте в духовку на 20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб сир не пригоріла, а рівномірно розплавився, став золотистим.

8. Готову піцу, таку апетитну і ароматну, прикрасьте свіжим базиліком. Можете його порубати або викласти листочки на передбачувані шматочки.

Ось і вийшла у вас прекрасна, смачна і ситна піца з копченою куркою. Насолоджуйтесь.

  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Орегано - - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
  • Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
  • Пармезан тертий - 1 Склянка
  • Базилік свіжий - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
  • Помідор - 1 штука
  • Копчені курка - 300 грам (без кісток.)
Готується така піца з копченою куркою дуже швидко і просто. Тісто я роблю з сирами моцарелла і Пармезан. Повірте, набагато смачніше, ніж просто змішати з водою, тісто виходить м'яким і ніжним. Начинка буде проста, тільки копчені курка і помідор, але якщо вам захочеться, можете додати ще якихось овочів. Але не переборщіть, влаштовувати на своїй піці салат теж не слід. Увімкніть духовку розігрітися на 200 градусів і починайте приготування піци.

1. По перше, тісто. Змішайте терті сири Моцарелла і Пармезан, (залиште трохи для присипки всієї піци), додайте борошна і яйце. Якщо тісто виходить дуже густим, або взагалі не виходить, додайте трохи кип'яченої води. Додавайте по столовій ложці, щоб не переборщити.

2. Далі розгортаємо тісто в млинець. Кругом. І викладаємо на деко, покритий пекарської папером.

3. Тепер поріжте копчені курку на маленькі шматочки. Теж зробіть з помідором. І перемішайте їх разом. Додати сіль.

4. Основу для піци, наше розкачане тісто, змастіть томатним пюре. До речі, так само можете взяти кетчуп або томатний соус.

5. Викладіть на основу начинку.

6. Посипте її залишилася сумішшю Моцарелла і пармезану.

7. Ставте в духовку на 20 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб сир не пригоріла, а рівномірно розплавився, став золотистим.

8. Готову піцу, таку апетитну і ароматну, прикрасьте свіжим базиліком. Можете його порубати або викласти листочки на передбачувані шматочки.

Ось і вийшла у вас прекрасна, смачна і ситна піца з копченою куркою. Насолоджуйтесь.

Схожі рецепти