Піца в духовці (тісто без дріжджів)
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви піцу? питання, напевно дивний, адже навряд чи знайдеться той, хто б відязикався від цього італійського блюда. Головне - знайти свій рецепт приготування піци в духовці (тісто без дріжджів)!
Хочу вам розповісти, як приготувати піцу в духовці (тісто без дріжджів). Виходить дуже оригінальний смак: сирний, ніжний, але при цьому не відразу навіть зрозуміло, в чому ж секрет настільки соковитою піци. А все тому, що корж (завдяки сиру) виходить зовсім не сухим, як це часто буває, а навпаки - соковитим і смачним. Рекомендую!
- Кефір - 250 грам
- Сир твердий - 30 грам
- Борошно - 150 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сода - 0.5 чайних ложки
- Спеції - За смаком

1. Духовку розігріємо до 175 градусів. У мисці змішаємо кефір і соду, додамо спеції, борошно та олію. Сир тремо на тертці і теж додамо.

2. Вийде ось таке рідкуватий тісто. Виливаємо його в круглу форму для піци і відправляємо в розігріту духовку запікатися, поки не зарум'яниться.

3. Коли краю починають жовтіти, я корж перевертаю і запікаю ще трохи з іншого боку. Потім дістанемо і трохи остудити. Додаємо начинку, посипаємо сиром - і знову в духовку.

4. І ось така в результаті красива піца з хрустким сирним коржем у вас вийде!