Піца: тонке тісто без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніша їжа у багатьох дітей і дорослих - це піца. Мороки з нею не багато, але ідеальне тісто дуже складно приготувати. Але цей рецепт допоможе це зробити швидко і досить просто.
Хочу поділитися варіантом, як приготувати піцу. Тонке тісто без дріжджів робиться за лічені хвилини, а піца виходить неймовірно смачною. На тісто викладайте улюблену начинку, випікайте і подавайте до столу. Основа піци за моїм рецептом пропікається рівномірно, а начинка нікуди не сповзає і виходить соковитою. Візьміть на замітку мій рецепт і на дозвіллі приготуйте піцу для своїх домочадців.
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Олія соняшникова - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка
У зручній глибокій ємності змішайте просіяне борошно з розпушувачем.
У ємність з борошняної сумішшю, поступово перемішуючи, влийте воду. Консистенція тіста повинна бути не липкою. Після цього влийте масло.
Вимішуйте тісто протягом 3-5 хвилин. Тісто вийде м'яким і еластичним.
Розкачайте тісто в пласт, помістіть його на деко, застелений пергаментним папером. На основу розподіліть свою улюблену начинку і ставте в розігрітий до 180 градусів духовку випікатися на 30-40 хвилин до готовності.