Тонке тісто для піци без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Представлене тонке тісто для піци без дріжджів підійде тим, хто любить піцу і стежить за фігурою. Тісто низькокалорійне, але за смаком анітрохи не поступається класичному дріжджовому тесту.
У цьому рецепті я ділюся варіантом того, як приготувати тонке тісто для піци без дріжджів. Його родзинка в тому, що в тісто не додаються дріжджі, але обов'язково - сушені трави. Спробуйте приготувати таке тісто і ви вже ніколи не будете робити інше.
- Борошно - 250 грам
- Сіль і сушені трави - За смаком
- Яйце - 1 штук
- Молоко - 70 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 чайних ложок (пакетик)
1. Це тісто готується без дріжджів, але з травами. Саме вони надають тесту і піці в цілому дивовижний аромат.
2. Борошно годі й просівати. Змішуємо її з розпушувачем. Приготувавши таке тонке тісто для піци без дріжджів кілька разів, будете відміряти інгредієнти на око.
3. Додаємо сушені італійські або французькі трави.
4. Потім додаємо яйце, молоко і рослинне масло. Сіль додавайте до смаку. Тепер потрібно замісити тісто.
5. Потім відкладіть його хвилин на 20, щоб воно настоялося і просочилося ароматом трав.
6. Потім розкачати його і викладіть начинку. В духовці тісто випікається за все 15 хвилин.