Рецепт Піца (тонке тісто) фото

Піца (тонке тісто)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка, Піца

Якщо ви великий любитель піци, але до сих пір не знаєте, як приготувати тонке тісто, то вам сюди. Сьогодні я розкрию вам всі секрети, які допоможуть вам приготувати тісто для італійської піци.

Цей рецепт, як приготувати тонке тісто для піци, унікальний тим, що для його реалізації вам не буде потрібно додаткового обладнання яких зусиль. Все досить просто. З таким тестом, вже не сумнівайтеся, ви точно отримаєте класичну тонку італійську піцу.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Живі дріжджі - 25 грам
  • Оливкова олія - 20 грам
  • Цукор, сіль - по 5 Грам
1
Щоб приготувати тонке і хрустке тісто для піци, необхідно в окрему ємність додати дріжджі і залити їх теплою водою. Далі додаємо до дріжджів цукор, сіль і перемішуємо. Наступним потрібно влити оливкове масло. Масу ретельно перемішуємо до однорідності.
2
Борошно просіваємо і додаємо її в тісто, постійно перемішуючи, щоб не утворилися грудочки.
3
Починаємо вимішувати тісто. Протягом 10 хвилин його необхідно активно місити. Коли тісто стане м'яким, еластичним і перестане липнути до рук, значить воно готове. Скачує тісто в кулю і кладемо в ємність, накриваючи плівкою. Ми залишаємо в теплому місці на одну годину. Коли час закінчиться, тісто можна буде розгортати і доповнювати різноманітними начинками і соусом.

Схожі рецепти