Рецепт Піца (тонке тісто) фото

Піца (тонке тісто)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви великий любитель піци, але до сих пір не знаєте, як приготувати тонке тісто, то вам сюди. Сьогодні я розкрию вам всі секрети, які допоможуть вам приготувати тісто для італійської піци.

Опис приготування:

Цей рецепт, як приготувати тонке тісто для піци, унікальний тим, що для його реалізації вам не буде потрібно додаткового обладнання яких зусиль. Все досить просто. З таким тестом, вже не сумнівайтеся, ви точно отримаєте класичну тонку італійську піцу.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Живі дріжджі - 25 грам
  • Оливкова олія - 20 грам
  • Цукор, сіль - по 5 Грам
1
Щоб приготувати тонке і хрустке тісто для піци, необхідно в окрему ємність додати дріжджі і залити їх теплою водою. Далі додаємо до дріжджів цукор, сіль і перемішуємо. Наступним потрібно влити оливкове масло. Масу ретельно перемішуємо до однорідності.
2
Борошно просіваємо і додаємо її в тісто, постійно перемішуючи, щоб не утворилися грудочки.
3
Починаємо вимішувати тісто. Протягом 10 хвилин його необхідно активно місити. Коли тісто стане м'яким, еластичним і перестане липнути до рук, значить воно готове. Скачує тісто в кулю і кладемо в ємність, накриваючи плівкою. Ми залишаємо в теплому місці на одну годину. Коли час закінчиться, тісто можна буде розгортати і доповнювати різноманітними начинками і соусом.

Схожі рецепти