Тісто (піца) без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Як то кажуть, на смак і колір товаришів немає. А смакові переваги - взагалі окрема розязик. Хочу сьогодні розповісти, як приготувати тісто (піца) без дріжджів.
Цей рецепт тесту для піци дуже простий і не вимагає особливих витрат ні в плані продуктів, ні в плані часу і сил. Цей вид тесту підходить для тоненькою італійської піци. Тому тісто потрібно розгортати якомога тонше. Начинку використовуйте будь-яку на свій розсуд, яка вам більше до душі.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Молоко тепле - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1
У мисці з'єднайте борошно і сіль.
2
В окремій ємності розмішайте яйця, молоко і рослинне масло.
3
Потихеньку влийте в борошно цю суміш і перемішайте.
4
Добре вимішайте тісто, щоб не липнуло до рук. Тісто повинне вийти еластичним.
5
Оберніть тісто вологим рушником і відкладіть на 15 хвилин.
6
Через 15 хвилин викладіть тісто на стіл, присипаний борошном, і розкачайте дуже тонко.