Піца на листковому тісті
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красива і смачна піца на листковому тісті порадує не тільки своїм апетитним виглядом, але і легкістю приготування. Знайомтеся з покроковим рецептом!
Піца на листковому тісті виходить дуже легкою, смачною і простий у приготуванні. Якщо готувати потрібно особливо багато і швидко - листкове тісто завжди виручає. Для любителів піци раджу завжди тримати в морозилці пачку листкового тіста. Приготувати піцу на листковому тісті можна з будь-якою начинкою, у мене сьогодні ковбаса, печериці та сир.
- Тісто листкове - 250 грам (у меня бездрожжевое)
- Ковбаса - 100 грам
- Сир - 70 грам
- Печериці - 50 грам
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Кетчуп - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Тісто дістаньте заздалегідь і розморозити його при кімнатній температурі.
Розкачайте тісто за розміром форми, акуратно перенесіть і обріжте зайві краю якщо необхідно.
Змастіть тісто соусом з кетчупу і майонезу і посипте зверху орегано.
Посипте зверху невелику кількість тертого сиру і покладіть нарізану невеликими кубиками і ковбасу.
У довільному порядку викладіть нарізані печериці.
Посипте все тертим сиром і випікайте в духовці при температурі 180-200 градусів близько 20-25 хвилин.
Піца на листковому тісті готова. Смачного!