Піца «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Кожен любитель піци знає, як приготувати піцу"Цезар" - сирну піцу з курячою грудкою, помідорами і соусом з майонезу. Цю піцу можна приготувати в домашніх умовах, виходить чудово!
Опис приготування:
Тісто можна замісити як в кухонному комбайні, так і руками, головне, щоб тісто вийшло щільним і еластичним, але досить тягучим. В якості начинки раджу брати саме ті інгредієнти, які заявлені в рецепті, так піца виходить дуже апетитною, ароматної і смачної. Курячі грудки обов'язково попередньо обсмажте зі спеціями до золотистої скоринки, так вона буде смачніше. В якості соусу можна взяти як домашній, так і покупної майонез, а кількість соєвого соусу відрегулюйте за смаком.
- Борошно - 400 грам
- Сир"Моцарелла" - 200 грам
- Сир"Пармезан" - 100 грам
- Помідори - 300 грам
- Майонез - 150 грам
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Приправи - 1 За смаком
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Тепла вода - 250 мілілітрів
- Куряча грудка - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок
1. Замісити тісто: просіяне борошно з сіллю перемішайте (якщо використовуєте комбайн, перемішуйте на 2-ий швидкості). Потім додайте воду, сухі дріжджі і рослинне масло.
2. Замісити тісто на 4-ій швидкості комбайна протягом 10 хвилин, воно вийде щільним, але тягучим. Залиште тісто в теплому місці на 40 хвилин.
3. Куряче філе наріжте шматочками і обсмажте до золотистого кольору на розігрітій олії, приправивши його перцем, травами і сіллю. Приготуйте соус: змішайте майонез з лимонним соком, соєвим соусом і подрібненим часником.
4. Розділити тісто 2-3 частини. Робочу поверхню присипте борошном, злегка підмішування тісто. Розкачайте його на пергаменті в тонкий коло і перенесіть на деко.
5. Змастіть тісто соусом, викладіть нарізану пластинками моцарелу, обсмажену курку і помідори, розрізані на невеликі частини. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
6. Готову піцу прикрасьте листям салату, соусом і"пармезаном" . Смачного!