Перловка з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто люблять перлову кашу, а в більшості випадків вона асоціюється зі стравами з їдальні. Але спробуйте дуже смачний і ситний варіант для вечері або обіду, як приготувати перловку з м'ясом.
Більшості перлова каша пам'ятається ще з дитячого саду або школі злипнувся неапетитним грудкою. Завдяки цим рецептом ці стереотипи кануть в лету. Перлова каша виходить розсипчастою, смачною і дуже ситної. Перловка відмінно поєднується з овочами, тушонкою, рибою і будь-якими видами м'яса, але найкраще використовувати більш жирне м'ясо, тому як сама по собі ця каша може бути трохи сухуватою. На блюдо для урочистого прийому, звичайно, не тягне, але для ситного і поживного вечері - дуже навіть.
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Вода - 3 склянки
- Свинина - 300 грам
- Морквина - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
1. Свинину беремо з жирком, моєму і витираємо паперовим рушником, нарізаємо невеликими шматочками.
2. Чистимо і моєму морквину, нарізаємо її півкільцями або будь-якими іншими шматочками.
3. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи соняшникової олії і відправляємо м'ясо, обсмажуємо трохи, після чого додаємо моркву і готуємо 3-5 хвилин. Потім додаємо перловку, заливаємо її водою, солимо і перчимо, зменшуємо вогонь і готуємо під закритою кришкою до повного випаровування рідини.
4. Готову кашу подаємо обов'язково гарячої із зеленню. Смачного!