Перловка з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо готувати перловку з м'ясом в мультиварці, а не на плиті, то вона виходить набагато смачніше, м'якше і соковитіше. До того ж робити її так набагато простіше, зручніше і швидше, самі спробуйте.
Я дуже люблю перлову крупу, але готувати її, на жаль, не так вже й просто, адже вариться вона досить довго і потрібно постійно перевіряти, НЕ википіла чи рідина, плюс часто каша виходить в'язка. Але якщо у вас є мультиварка, то все стає набагато простіше, і приготування не вимагає від вас багато сил і часу, та й сама каша виходить дивовижна - дуже розсипчаста, а мяско соковите і ароматне. Цей рецепт перловки з м'ясом в мультиварці дозволить вам готувати улюблені страви хоч кожен день, але ж не варто забувати, що каша ця не тільки смачна, але і неймовірно корисна. Так що якщо ви хочете приготувати для вашої родини відмінний ситний і поживний обід або вечерю, тоді я розповім вам, як зробити перловку з м'ясом в мультиварці.
- Крупа перлова - 1 Склянка
- Вода - 2, 5 склянки
- М'ясо - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком