Перловка з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна, смачна і корисна перлова каша з курячим філе нікого не залишить байдужим. Дуже ситне блюдо. Готується дивно просто. Чудово підходить для різноманітності повсякденного меню.
Приготована в мультиварці-скороварці під тиском перлова крупа виходить надзвичайно смачна! це повноцінне, ситне, корисне, ароматне, смачне блюдо на обід або вечерю для всієї родини. Крупа, приготована в мультиварці, виходить м'яка і ніжна, спробуйте, це блюдо вас здивує своїми смаковими якостями. Розповім вам, як приготувати перловку з куркою в мультиварці. Приступимо!
- Перлова крупа - 1 Склянка
- Куряче філе - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для курки)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Лук наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці.
В мультиварці включите режим жарка овочів. Налийте трохи рослинного масла, обсмажуйте цибулю і моркву, періодично помішуючи.
Куряче філе наріжте кубиками.
Додайте нарізане філе, обсмажуйте разом. Злегка посолити, посипте спеціями.
Перлову крупу добре промийте кілька разів в холодній воді. Додайте до обсмаженої курки і овочів.
Влийте 2 склянки окропу, приправити сіллю, додайте подрібнений часник. В мультиварці-скороварці виберете режим плов. Закрийте клапан випускання пари, встановіть час 25 хвилин. Якщо мультиварка звичайна, виберете режим плов або рис, час приготування 50-60 хвилин.
Після закінчення програми дайте мультиварці постояти, хвилин 10-15, щоб зійшов пар і крупа дійшла.
Це неймовірно смачна страва. Подавайте гарячим з огірками та помідорами.