Перловка класична
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо з пісного меню і блюдо для вегетаріанців - це перловка класична зі смаженою цибулею. Есслін НЕ postnichaete, то можна додати вершкове масло, тоді ви зможете насолодитися дивовижною кашею.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати перловку класичну. Ця каша може бути приготовлена як солона, так і солодка. Перловка отримала свою назву від слова "перл", що в дослівному перекладі означає "перлина" . Але не тільки за зовнішнім виглядом вона схожа на коштовність, але і за своїми властивостями. Готується каша близько години в співвідношенні 1 до 2.
- Перлова крупа - 1 склянок
- Вода - 2 склянки
- Цибуля - 1 штук
- Рослинна олія - 40 грам
- Сіль - За смаком
1. Перш, ніж приступити до приготування каші, крупу потрібно ретельно промити. Користь перловки давно доведена, тому її потрібно їсти якомога частіше.
1. Стакан перлової крупи заливаємо двома склянками холодної води. Потім ставимо каструлю з крупою на вогонь.
3. Поки вариться наша каша, обсмажуємо цибулю на рослинній олії.
4. Через 30 хвилин зменшуємо максимально вогонь і перемішуємо кашу. Під час варіння перловку потрібно заважати якомога частіше, щоб вона не пригоріла.
5. Відправляємо в кашу обсмажену цибулю і перемішуємо. Якщо ви варите перловку в звичайній каструлі, то поставте її через 30 хвилин на водяну баню. Я варила в каструлі з товстим антипригарним дном, тому просто залишила ємність на слабкому вогні.
6. Варимо ще хвилин 7, після чого накриваємо кришкою, вимикаємо і даємо постояти.
7. Перед подачею можна додати шматочок вершкового масла. Така перловка класична підійде не тільки як самостійне блюдо, але і як чудовий гарнір до м'яса.