Рецепт Перловка з фаршем фото

Перловка з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви

Перловка з фаршем не може похвалитися експрес-приготуванням, але зате вона володіє такими якостями, як користь для організму і ситістю. Саме такі страви бажано готувати в осінній період.

Якщо перлову крупу замочити звечора, то процес приготування можна скоротити. В іншому блюдо готуватися просто і з ним впорається починаюча господиня.

  • Перлова крупа - 130 грам
  • Фарш - 350 грам
  • Морква - 1/2 штуки (середнього розміру
    )
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (середнього розміру)
  • Зіра - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
перловка з фаршем - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
перловка з фаршем - фото крок 2
Промийте перлову крупу в декількох водах. Залийте, щоб покрило і залиште на 3 годину.
перловка з фаршем - фото крок 3
В 3-4 ст.Л рослинного масла обсмажте нарізаний довільно цибулю і дрібно терту моркву.
перловка з фаршем - фото крок 4
Через 3 години перловка вбере більшу частину води. Перекладіть її, не сливах рідина, в керамічний горщик. Додайте обсмажені цибулю з морквою, залийте 1, 5 склянки води, перемішайте, накрийте кришкою і поставте в розігріту духовку до 200 градусів на 1, 5 годину.
перловка з фаршем - фото крок 5
По завершенні часу дістаньте горщик, перемішайте.
перловка з фаршем - фото крок 6
Фарсі сіль, додайте зіру і додайте до перловки. Перемішайте.
перловка з фаршем - фото крок 7
Влийте 1, 5 склянки води, додайте лавровий лист і поставте в духовку ще на годину-годину і 15 хвилин. Після виберіть, перемішайте і залиште в вимкненій духовці на 40 хвилин "упревать" .
перловка з фаршем - фото крок 8
Блюдо подавайте гарячим з солоними або квашеними овочами. Смачного!

Схожі рецепти