Перловка з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Перловка з яловичиною - це новий рецепт старого страви, яке підкаже Вам як максимально смачно і корисно приготувати яловичину з перловою кашею в горщиках.
Що може бути простіше, ніж перловка з яловичиною? Здавалося б нічого, однак при всій простоті, блюдо це дуже смачне, ситне і може виглядати нереально апетитно. Готується яловичина з перловкою протягом двох годин в духовці в горщиках або в одному великому горщику. Подавати блюдо раджу зі сметаною і свіжим білим хлібом. Супер смачно і корисно. Спробуйте, Вам обов'язково сподобається
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Суха квасоля - 500 грам
- Перлова каша - 400 грам
- Морква - 3 штуки
- Помідор - 2 штуки (великого розміру)
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Яловичину нарізаємо кубиками невеликого розміру поперек волокон.
Для приготування цієї страви можна використовувати як порційні горщики, так і загальні великі на 3 літра або ж вогнетривкі каструлі.
У горщик кладемо трохи масла або жиру, подрібнену цибулю і нарізане м'ясо. Додаємо трохи води і відправляємо в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Потім в горщик кладемо перловку, квасоля, подрібнений помідор. Додаємо сіль, перець і улюблені приправи. Заливаємо водою, але залишаємо місце для компонентів, які разбухнут і підростуть під час приготування. Закриваємо горщик і відправляємо назад в духовку на 40-50 хвилин.
Дістаємо горщики або горщик. Даємо постояти йому 10 хвилин. Блюдо наше готово! Яловичина повинна вийти м'якої, ніжною, прям танути в роті. Смачного!