Перемячі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте смачненькі перемячі з м'ясом. Приготовані за цим рецептом перемячі з м'ясом будуть схожі на біляші, тільки трішечки інший форми.
Представляю вам класичний рецепт приготування перемячі з м'ясом. Я використовував яловичий фарш, ви можете взяти свинячий або змішати обидва. Тісто для перемячі використовується дріжджове. Нижче наведено зручний, покроковий рецепт приготування цієї страви з фотографіями. Удачі в приготуванні!
- Борошно - 800 грам
- Вода тепла - 250 мілілітрів
- Крем - 250 грам
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 100 грам
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Фарш яловичий - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець мелений - За смаком (червоний і чорний)
- Каррі - 1 щіпка
- Кріп - 0, 5 штуки (пучок)
- Вода холодна - 100 мілілітрів
- Часник - 2 зубчики
Розчиніть в теплій воді дріжджі, сіль і цукор. Залиште в теплому місці на 15 хвилин.
Розтопити вершкове масло в ємності, потім остудіть.
Додайте до масла сметану, перемішайте.
Отриману суміш перелийте в глибоку миску, додайте просіяне борошно. В середині зробіть поглиблення, влийте туди дріжджову суміш. Акуратно перемішайте.
Додайте ще борошна і замішати еластичне тісто, підливаючи по чуть-чуть рослинне масло.
Приготовим начинку. Змішайте з фаршем перекручений на м'ясорубці цибулю, приправити сіллю, поперчіть і додайте каррі.
Влийте холодну воду, додайте зелень і пропущений через прес часник. Перемішайте.
Розділіть тісто на шматки по 50-60 грам.
Розкачайте шматочки тіста в коржі, в середину кожної вкладіть одну столову ложку фаршу.
Кліп кінець"yubochkoy ", залишивши по центру отвір.
На розігрітій сковороді обсмажте перемячі в рослинному маслі. Спершу, смажити - фаршем вниз 3-4 хвилини до золотистої скоринки. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. В отвір по середині влити олію зі сковороди.
Готово!