Рецепт Перемячі з м'ясом фото

Перемячі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , М'ясо , Фарш , Дріжджове тісто
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Приготуйте смачненькі перемячі з м'ясом. Приготовані за цим рецептом перемячі з м'ясом будуть схожі на біляші, тільки трішечки інший форми.

Опис приготування:

Представляю вам класичний рецепт приготування перемячі з м'ясом. Я використовував яловичий фарш, ви можете взяти свинячий або змішати обидва. Тісто для перемячі використовується дріжджове. Нижче наведено зручний, покроковий рецепт приготування цієї страви з фотографіями. Удачі в приготуванні!

  • Борошно - 800 грам
  • Вода тепла - 250 мілілітрів
  • Крем - 250 грам
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Дріжджі сухі - 11 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Фарш яловичий - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець мелений - За смаком (червоний і чорний)
  • Каррі - 1 щіпка
  • Кріп - 0, 5 штуки (пучок)
  • Вода холодна - 100 мілілітрів
  • Часник - 2 зубчики
перемячі з м'ясом - фото крок 1
Розчиніть в теплій воді дріжджі, сіль і цукор. Залиште в теплому місці на 15 хвилин.
перемячі з м'ясом - фото крок 2
Розтопити вершкове масло в ємності, потім остудіть.
перемячі з м'ясом - фото крок 3
Додайте до масла сметану, перемішайте.
перемячі з м'ясом - фото крок 4
Отриману суміш перелийте в глибоку миску, додайте просіяне борошно. В середині зробіть поглиблення, влийте туди дріжджову суміш. Акуратно перемішайте.
перемячі з м'ясом - фото крок 5
Додайте ще борошна і замішати еластичне тісто, підливаючи по чуть-чуть рослинне масло.
перемячі з м'ясом - фото крок 6
Приготовим начинку. Змішайте з фаршем перекручений на м'ясорубці цибулю, приправити сіллю, поперчіть і додайте каррі.
перемячі з м'ясом - фото крок 7
Влийте холодну воду, додайте зелень і пропущений через прес часник. Перемішайте.
перемячі з м'ясом - фото крок 8
Розділіть тісто на шматки по 50-60 грам.
перемячі з м'ясом - фото крок 9
Розкачайте шматочки тіста в коржі, в середину кожної вкладіть одну столову ложку фаршу.
перемячі з м'ясом - фото крок 10
Кліп кінець "yubochkoy & Quot; , залишивши по центру отвір.
перемячі з м'ясом - фото крок 11
На розігрітій сковороді обсмажте перемячі в рослинному маслі. Спершу, смажити - фаршем вниз 3-4 хвилини до золотистої скоринки. Потім перевернути і обсмажити з іншого боку. В отвір по середині влити олію зі сковороди.
перемячі з м'ясом - фото крок 12
Готово!

Схожі рецепти