Рецепт Перемячі без дріжджів фото

Перемячі без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо, Свинина
На обід, На вечерю
Випічка

Напевно кожен з нас любить біляші, в татарської кухні - перемячі. У нашому рецепті приготування перемячі без дріжджів, вони виходять дивно повітряними, соковитими і дуже ситними.

Перемячі без дріжджів в домашніх умовах готується досить просто, при наявності інгредієнтів з рецепта. Список продуктів теж досить доступний, так що побалувати себе і своїх рідних в цей раз ви точно зумієте.

  • Свинина - 700 грам
  • Середні цибулини - 3 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - 2 чайних ложки(1 чайна ложка - в фарш, 1 чайна ложка - в тісто)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйця - 4 штуки
  • Рослинна олія - За смаком(3 ст. Ложки - на тісто, при обсмажуванні - на свій розсуд)
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 6 склянок
перемячі без дріжджів - фото крок 1
Рецепт перемячі без дріжджів з фото:
1. Робимо фарш. Для цього перекручуємо м'ясо і цибулю через м'ясорубку, солимо, перчим, ретельно перемішуємо і прибираємо фарш в холодильник, поки робимо тісто.
перемячі без дріжджів - фото крок 2
2. Готуємо тісто. Змішуємо молоко з кефіром і додаємо до них яйця і злегка збиваємо вінчиком. Додаємо соду, сіль, рослинне масло і знову збиваємо.
перемячі без дріжджів - фото крок 3
3. Просіваємо борошно і додаємо її отриманої маси з попереднього пункту. Розмішуємо. Має вийти тісто, яке буде прилипати до рук. Беремо пакет, обсипаємо його зсередини борошном і викладаємо в нього вийшло тісто. Ми залишаємо його на 5-10 хвилин.
перемячі без дріжджів - фото крок 4
4. Після це виймаємо тісто і фарш. Від тесту відрізаємо невеликі шматочки, розгортаємо їх в коржики, а зверху викладаємо близько 1 ст. L. Підготовленого фаршу.
перемячі без дріжджів - фото крок 5
5. Zashtipиvaem кінець belyasha, формуючи своєрідний мішечок, при цьому залишаємо невеликий отвір зверху.
перемячі без дріжджів - фото крок 6
6. Розігріваємо сковороду і наливаємо туди рослинне масло, бажано, щоб воно покривало весь наш перемячі або трохи нижче рівня біляші. Обсмажуємо їх спочатку отвором вниз хвилин п'ять, потім отвором вгору хвилини три, при цьому накриваючи кришкою сковороду.
перемячі без дріжджів - фото крок 7
7. Виймаємо отримані перемячі і викладаємо їх на паперові рушники, щоб видалити надлишок олії. Наші смачні біляші готові, смачного!

Схожі рецепти