Рецепт Перемячі з картоплею фото

Перемячі з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Для діабетиків
На обід
Випічка

Якщо ви не знаєте, як зробити перемячі з картоплею, і що це взагалі таке, - розповідаю! перемячі - це такі маленькі татарські пиріжки, по типу наших беляшей, дуже смачні і прості в готуванні!

Звичайно ж, цей класичний рецепт перемячі з картоплею ніяк не можна назвати дієтичним, - але в ньому є своя принадність, як не крути! Ще жодного разу мене такі перемячі не підводили, - вони завжди подобаються навіть найбільшим кулінарним критикам! А вже скільки подружок заради них дієту закинули… Так що акуратніше, цей рецепт приготування перемячі з картоплею і правда дуже ситний і смачний, встояти неможливо! Крім того, знаючи, як приготувати перемячі з картоплею, ви зможете міняти начинку на свій розсуд, - наприклад, я жити не можу без м'яса, тому навіть в перемячі з картоплею додаю фарш, але ви, звичайно, можете обійтися і овочевою начинкою.

  • Картопля - 400 грам
  • Борошно - 800 грам
  • Дріжджі - 10 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Фарш - 200 грам
перемячі з картоплею - фото крок 1
1. Відваримо картопля в бульйоні, або просто підсоленій і приправленою спеціями воді.
перемячі з картоплею - фото крок 2
2. В цей час зробимо тісто. Греєм воду і молоко, змішуємо їх з маслом, і потроху всипаємо борошно і дріжджі. Місимо однорідне тісто, і залишимо піднятися в теплому місці.
перемячі з картоплею - фото крок 3
3. Картопля розминаємо товкачем. Я зазвичай додаю до нього фарш, сир, або ковбасу, так смачніше і ситніше. Солимо, перчим, і змішуємо з яйцями. З тіста формуємо коржі, у центр - начинку, і защипуємо краю, як на фото
перемячі з картоплею - фото крок 4
4. У сковороді гріємо рослинне масло, і в ньому обсмажуємо наші перемячі з двох сторін, поки не зарум'яняться.
перемячі з картоплею - фото крок 5
5. Відразу знімаємо з вогню, - і подаємо до першої страви або самостійно!

Схожі рецепти