Рецепт Перемячі смажені фото

Перемячі смажені
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо
На обід , На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ситне м'ясне блюдо, дуже схоже на біляші. Готувати перемячі смажені в домашніх умовах одне задоволення.

Опис приготування:

Якщо хочете спробувати національне татарське блюдо - спробуйте приготувати перемячі смажені в домашніх умовах. Ця страва стало популярним в багатьох куточках земної кулі. Готуються перемячі легко і досить швидко.

  • Борошно - 4 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Яйце - 1 штук
  • М'ясо - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Дріжджі - 15 грам
перемячі смажені - фото крок 1
1. Для початку замісити дріжджове тісто (опарне або без - по бажанню). Я готувала перемячі в духовці в домашніх умовах з безопарного дріжджового тіста. Залиште його в теплому місці, поки будете готувати начинку.
перемячі смажені - фото крок 2
2. Фарш я готувала сама, використовуючи свинину і яловичину. Також я додавала одну цибулину, сіль і перець за смаком. Якщо не хочете возитися, можете використовувати готовий фарш.
перемячі смажені - фото крок 3
3. Тісто я садила кілька разів, після чого виклала його на дощечку з борошном і почала ліпити перемячі. Можете розгортати кожен кульку або прідавлівтаь долоню, як це робила я.
перемячі смажені - фото крок 4
4. Після підготовки основи викладіть начинку і зліпити перемячі по краях, трохи залишивши середину. Краї можете зробити фігурними.
перемячі смажені - фото крок 5
5. Смажаться перемячі у великій кількості масла. Перші кілька хвилин я тримала їх під закритою кришкою.
перемячі смажені - фото крок 6
6. Коли переверне на іншу сторону перемячі, можна прибрати зайве масло. Вживати їх можна з бульйоном (в прикуску).

Схожі рецепти