Перемячі смажені
(покроковий рецепт з фото)
Ситне м'ясне блюдо, дуже схоже на біляші. Готувати перемячі смажені в домашніх умовах одне задоволення.
Якщо хочете спробувати національне татарське блюдо - спробуйте приготувати перемячі смажені в домашніх умовах. Ця страва стало популярним в багатьох куточках земної кулі. Готуються перемячі легко і досить швидко.
- Борошно - 4 склянки
- Молоко - 2 склянки
- Яйце - 1 штук
- М'ясо - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Вода - 1 Склянка
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Дріжджі - 15 грам
1. Для початку замісити дріжджове тісто (опарне або без - по бажанню). Я готувала перемячі в духовці в домашніх умовах з безопарного дріжджового тіста. Залиште його в теплому місці, поки будете готувати начинку.
2. Фарш я готувала сама, використовуючи свинину і яловичину. Також я додавала одну цибулину, сіль і перець за смаком. Якщо не хочете возитися, можете використовувати готовий фарш.
3. Тісто я садила кілька разів, після чого виклала його на дощечку з борошном і почала ліпити перемячі. Можете розгортати кожен кульку або прідавлівтаь долоню, як це робила я.
4. Після підготовки основи викладіть начинку і зліпити перемячі по краях, трохи залишивши середину. Краї можете зробити фігурними.
5. Смажаться перемячі у великій кількості масла. Перші кілька хвилин я тримала їх під закритою кришкою.
6. Коли переверне на іншу сторону перемячі, можна прибрати зайве масло. Вживати їх можна з бульйоном (в прикуску).