Перець на зиму, фарширований м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт заготовки для тих, у кого є велика морозилка. Завдяки їй можна з осені зробити багато відмінних заготовок і значно полегшити свій кухонний працю протягом зими.
Чудова заготівля, яка полегшить вашу роботу на кухні. Відваріть рис і м'ясо, м'ясо поріжте. Обсмажте на сковороді цибулю і моркву, додайте порізані помідори, рис і м'ясо, приправити сіллю, поперчіть і трохи протушкувати. Болгарські перці очистіть від насіння і наповніть начинкою. Заморозьте напівфабрикати в морозилці, а потім використовуйте в міру необхідності. Смачного!
- М'ясо гусяче - 500 грам
- Мал - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 6 штук
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Відваріть рис і м'ясо до готовності. М'ясо дрібно поріжте.
Поріжте цибулю і моркву і обсмажте їх до м'якості.
Потім додайте порізані помідори, рис і м'ясо, приправити сіллю, поперчіть і трохи протушкувати.
Болгарські перці очистіть від насіння і наповніть начинкою. Тепер залишається лише заморозити напівфабрикати в морозилці, а потім використовувати в міру необхідності.