Рецепт Перець на зиму, фарширований м'ясом фото

Перець на зиму, фарширований м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Фаршировані
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт заготовки для тих, у кого є велика морозилка. Завдяки їй можна з осені зробити багато відмінних заготовок і значно полегшити свій кухонний працю протягом зими.

Опис приготування:

Чудова заготівля, яка полегшить вашу роботу на кухні. Відваріть рис і м'ясо, м'ясо поріжте. Обсмажте на сковороді цибулю і моркву, додайте порізані помідори, рис і м'ясо, приправити сіллю, поперчіть і трохи протушкувати. Болгарські перці очистіть від насіння і наповніть начинкою. Заморозьте напівфабрикати в морозилці, а потім використовуйте в міру необхідності. Смачного!

  • М'ясо гусяче - 500 грам
  • Мал - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Перець болгарський - 6 штук
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
перець на зиму, фарширований м'ясом - фото крок 1
Відваріть рис і м'ясо до готовності. М'ясо дрібно поріжте.
перець на зиму, фарширований м'ясом - фото крок 2
Поріжте цибулю і моркву і обсмажте їх до м'якості.
перець на зиму, фарширований м'ясом - фото крок 3
Потім додайте порізані помідори, рис і м'ясо, приправити сіллю, поперчіть і трохи протушкувати.
перець на зиму, фарширований м'ясом - фото крок 4
Болгарські перці очистіть від насіння і наповніть начинкою. Тепер залишається лише заморозити напівфабрикати в морозилці, а потім використовувати в міру необхідності.

Схожі рецепти