Перець на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальна італійська закуска з перцю з сиром. Приготуйте - не пошкодуєте! Дивимося рецепт перцю на сковороді.
Подруга поділилася цим рецептом - відмінний варіант для закуски. Прекрасно виглядає на святкових столах, яскраво і апетитно. Для приготування перцю на сковороді найголовніше - це сам перець. Він повинен бути м'ясистим, солодким і соковитим. Хай щастить!
- Перець болгарський - 4 штуки
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сухарі - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Перець миємо, змащуємо будь-яким маслом і відправляємо в духовку, поки шкірка не почне пекти.
Знімаємо з перцю шкірку. Охолоджуємо перець, ріжемо часточками по 2-3 см.
Нагріваємо сковороду, nalivaem масло. Обсмажуємо спочатку часник подрібнений, потім перець.
Викладаємо все дольки, тушкуємо хвилин 20 на середньому вогні, солимо.
Додаємо панірувальні сухарі, обережно перемішуємо.
Готовий перець на сковороді скроплюємо тертим сиром перед подачею. Смачного!
Готовий перець на сковороді скроплюємо тертим сиром перед подачею. Смачного!