Рецепт Перець, фарширований сиром і яйцем фото

Перець, фарширований сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Фаршировані

Яскрава і соковита, як саме сонце, ця закуска прикрасить будь-який стіл і підніме всім настрій. А приготувати перець, фарширований сиром і яйцем, можна дуже швидко, за лічені хвилини.

Рецепт приготування перцю, фаршированого сиром і яйцем, обов'язково стане в нагоді тим, хто готується до свята або до приходу друзів. Така яскрава закуска стане прикрасою вашого столу, а її смак сподобається вам і вашим гостям. Але головний плюс такого перцю в тому, що готується він дуже просто, та й за часом у вас таке блюдо багато не займе, тому в екстрених випадках, коли треба швидко приготувати що-небудь смачненьке, цей простий рецепт перцю, фаршированого сиром і яйцем, незамінний. Так що це блюдо треба взяти на замітку всім господарочкам, адже так приємно радувати своїх близьких смачною і неймовірно красивою їжею.

  • Перець болгарський - 2 штуки (різного кольору)
  • Сир твердий - 300-400 грам
  • Яйце варене - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків (по бажанню)
  • Майонез - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
перець, фарширований сиром і яйцем - фото крок 1
Для початку відрізаємо у перцю ту частину, до якої кріпиться плодоніжка, видаляємо насіння і перегородки і ретельно промиваємо його, висушуємо паперовими серветками.
перець, фарширований сиром і яйцем - фото крок 2
Тепер трьом сир на дрібній тертці, додаємо подрібнений часник і пару ложок майонезу (можна замінити сметаною), посипаємо меленим перцем і при необхідності солимо, перемішуємо.
перець, фарширований сиром і яйцем - фото крок 3
Тепер викладаємо цю масу в середину перцю так, щоб залишалася виїмка для яйця.
перець, фарширований сиром і яйцем - фото крок 4
Розміщуємо в виїмку варене яйце і заповнюємо простір, що залишився сирною масою, гарненько утрамбовуємо все. Тепер ставимо перці в холодильник, бажано на пару годинок, але можна обійтися і без цього, якщо час підтискає.
перець, фарширований сиром і яйцем - фото крок 5
Готові перці нарізаємо на скибочки гострим ножем і подаємо закуску до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти