Перець, фарширований сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Яскрава і соковита, як саме сонце, ця закуска прикрасить будь-який стіл і підніме всім настрій. А приготувати перець, фарширований сиром і яйцем, можна дуже швидко, за лічені хвилини.
Рецепт приготування перцю, фаршированого сиром і яйцем, обов'язково стане в нагоді тим, хто готується до свята або до приходу друзів. Така яскрава закуска стане прикрасою вашого столу, а її смак сподобається вам і вашим гостям. Але головний плюс такого перцю в тому, що готується він дуже просто, та й за часом у вас таке блюдо багато не займе, тому в екстрених випадках, коли треба швидко приготувати що-небудь смачненьке, цей простий рецепт перцю, фаршированого сиром і яйцем, незамінний. Так що це блюдо треба взяти на замітку всім господарочкам, адже так приємно радувати своїх близьких смачною і неймовірно красивою їжею.
- Перець болгарський - 2 штуки (різного кольору)
- Сир твердий - 300-400 грам
- Яйце варене - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків (по бажанню)
- Майонез - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку відрізаємо у перцю ту частину, до якої кріпиться плодоніжка, видаляємо насіння і перегородки і ретельно промиваємо його, висушуємо паперовими серветками.
Тепер трьом сир на дрібній тертці, додаємо подрібнений часник і пару ложок майонезу (можна замінити сметаною), посипаємо меленим перцем і при необхідності солимо, перемішуємо.
Тепер викладаємо цю масу в середину перцю так, щоб залишалася виїмка для яйця.
Розміщуємо в виїмку варене яйце і заповнюємо простір, що залишився сирною масою, гарненько утрамбовуємо все. Тепер ставимо перці в холодильник, бажано на пару годинок, але можна обійтися і без цього, якщо час підтискає.
Готові перці нарізаємо на скибочки гострим ножем і подаємо закуску до столу, прикрасивши свіжою зеленню. Смачного!