Перці з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, солодкий, яскравий болгарський перець є прекрасною основою для фарширування. Таке блюдо виходить не тільки смачним, але і дуже красивим!
Сьогодні я хочу запропонувати вашій увазі рецепт приготування страви з перців з фаршем в духовці. Перці з фаршем - повноцінне блюдо, яке не потребує гарніру, його можна не тільки запекти в духовці, але і згасити в каструлі на плиті. А експерименти з начинкою дозволять вам зробити його ще більш різноманітним! це - соковите, яскраве, а головне - дуже ситне блюдо, воно прикрасить будь-який стіл! готуйте, пробуйте, насолоджуйтеся!
- Фарш - 300 грам (яловичий)
- Болгарський перець - 5 штук
- Мал - 100 грам (відварений)
- Вершки - 200 мілілітрів(20% жирності)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (середній)
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 0, 5 чайних ложки (свіжий або сушений)
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (для смаження)
Готуємо начинку для наших перців. На змащену маслом сковороду викладаємо фарш, обсмажуємо, поки не поміняє колір. Додаємо кетчуп, базилік, сіль і спеції за смаком.
На іншій сковороді обсмажуємо дрібно нарізану цибулю і терту моркву.
Поки готується наша начинка, ми розрізаємо перці уздовж на дві човники, очищаємо їх від насіння і прожилок, ретельно промиваємо.
До готового фаршу додаємо пасірованние цибулю і моркву, а також попередньо відварений в злегка підсоленій воді рис. І ретельно все перемішуємо.
Викладаємо нашу начинку в перчики, попередньо посоливши їх.
Помідори нарізаємо невеликими кубиками і укладаємо в проміжки між перцями.
Заливаємо наші перчики вершками так, щоб половина перців була ними закрита. І ставимо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Смачного!