Курка в перці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього простого, смачного і красивого страви дістався мені від бабусі. Я, звичайно, вніс свої невеликі корективи, але, думаю, від цього стало тільки смачніше. Сподіваюся, вам сподобається.
Завдяки апетитною скоринці з плавленого сиру курка в перці виглядає дуже красиво, а смак - пальчики оближеш! Смачного!
- Куряче філе - 400 грам
- Перець болгарський - 6 штук
- Помідори - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Йогурт без добавок - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сир - 150 грам
Перець розрізати навпіл, хвостики залиште, щоб у половинки було дно. Видаліть нутрощі.
Куряче філе порізати невеликими кубиками.
Помідори бланшируйте в киплячій воді близько хвилини.
Потім зніміть шкірку з помідорів і поріжте їх невеликими шматочками.
Цибулю дрібно порубати.
З'єднайте в одному посуді філе, цибулю і помідори, додайте йогурт, сіль, перець і добре перемішайте.
На деко для запікання викладіть перець. У кожну половинку накладіть начинку з курки і відправте на 40 хвилин в духовку при 180 градусах.
Потім посипте перець тертим сиром і поверніть в духовку ще на 10 хвилин. Перед подачею прикрасьте свіжою зеленню.