Рецепт Пелядь (риба) в духовці фото

Пелядь (риба) в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щотижневе меню обов'язково має включати в себе рибку, згодні? Як різноманітності рекомендую спробувати цей простий і досить смачний варіант, як приготувати пелядь (рибу) в духовці.

Опис приготування:

Запікати рибку можна на деку, як в даному випадку, або загорнувши у фольгу, наприклад. Також зайнятим господаркам відразу рекомендую задуматися про гарнір і запекти пелядь одночасно з картоплею. Відмінний варіант простого і корисного обіду і вечері для всієї родини! Раджу рецепт на замітку.

  • Пелядь - 3 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Картопля - 4-6 штук (по бажанню)
пелядь (риба) в духовці - фото крок 1
1. Рибку вимийте, очистіть при необхідності. Натріть з усіх боків сіллю і спеціями і залиште хвилин на 20-30.
пелядь (риба) в духовці - фото крок 2
2. За цей час можна очистити картоплю, нарізати тонкими кружечками і викласти на деко, трохи змащене маслом. Підсолити трохи і при бажанні додайте спеції за смаком.
пелядь (риба) в духовці - фото крок 3
3. На дно дека налийте трохи водички. Зверху викладіть рибку і відправте лист у розігріту до 190 градусів духовку.
пелядь (риба) в духовці - фото крок 4
4. Запікайте до м'якості картоплі і рум'яності риби.
Смачного!

Схожі рецепти