Пелядь (риба) в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Щотижневе меню обов'язково має включати в себе рибку, згодні? Як різноманітності рекомендую спробувати цей простий і досить смачний варіант, як приготувати пелядь (рибу) в духовці.
Запікати рибку можна на деку, як в даному випадку, або загорнувши у фольгу, наприклад. Також зайнятим господаркам відразу рекомендую задуматися про гарнір і запекти пелядь одночасно з картоплею. Відмінний варіант простого і корисного обіду і вечері для всієї родини! Раджу рецепт на замітку.
- Пелядь - 3 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і спеції - За смаком
- Картопля - 4-6 штук (по бажанню)
1. Рибку вимийте, очистіть при необхідності. Натріть з усіх боків сіллю і спеціями і залиште хвилин на 20-30.
2. За цей час можна очистити картоплю, нарізати тонкими кружечками і викласти на деко, трохи змащене маслом. Підсолити трохи і при бажанні додайте спеції за смаком.
3. На дно дека налийте трохи водички. Зверху викладіть рибку і відправте лист у розігріту до 190 градусів духовку.
4. Запікайте до м'якості картоплі і рум'яності риби.
Смачного!
Смачного!