Пельмені з салом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайними пельменями ви наїдаєтеся слабо і хочеться чогось нового - ось вам простий рецепт пельменів з салом, тобто з українськими шкварками. Смачно, ситно і дуже цікаво виходить!
Хочу вам розповісти, як зробити пельмені з салом. Такий цікавий рецепт об'єднує чисто російське блюдо - пельмені - з таким же чисто українським - шкварками. І ви знаєте, як на мене, то пельмені з салом в домашніх умовах завжди виявляються хітом обіднього столу - змітають дочиста. Спробуйте і ви!
- Пельмені - 20-30 штук
- Бекон - 100 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Пельмені, якщо треба, размораживаем.
2. Я їх попередньо розміщую з невеликою кількістю води в мікрохвильовку на кілька хвилин, щоб трохи проварилися, але це необов'язково.
3. Тепер обсмажуємо їх на рослинному маслі, посолити і поперчити.
4. Поки що пельмені вибираємо з сковороди і на розігрітій сковороді обсмажуємо тонко нарізаний бекон або сало.
5. Коли шкварки вже будуть готові, додамо томатну пасту, згасимо хвилини три. Потім додамо пельмені, перемішаємо і згасимо всі разом ще кілька хвилин і вже готову страву посипаємо зеленню. Готово!