Пельмені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам запропонувати дуже дуже простий рецепт приготування пельменів в духовці. Як і у всьому геніальному, тут нічого складного немає - пачка пельменів, яєчна заправка, - і страва готова!
Цей рецепт приготування пельменів в духовці, як і багато подібних, народився абсолютно випадково. Просто гості були вже на порозі, а просто покупними пельменями годувати дорогих і коханих якось не хочеться, правда? А ось такого роду запіканка виходить красивою, ароматної і апетитною, всім рекомендую!
- Пельмені - 400 грам
- Вершки 35% - 200 мілілітрів
- Яйця - 4 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Пельмені трохи размораживаем, і обсмажуємо з усіх боків на сковороді до рум'яної скоринки.
2. Сюди ж додамо перець, продовжимо обсмажувати ще трохи. Перекладаємо в форму для запікання.
3. Робимо яєчну заправку. Яйця збиваємо вінчиком до однорідної консистенції. Додамо сюди ж вершки і спеції за смаком. Змішаємо
4. Прогріваємо духовку до 200 градусів. Далі заливаємо яєчною сумішшю пельмені, і відправляємо в духовку на півгодини або 40 хвилин.
5. Блюдо готово! дістаємо, обов'язково дозволяємо трохи охолонути (щоб не розвалювалося при нарізці), і тоді вже подаємо з улюбленим соусом. Смачного!