Пельмені в духовці під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не любить пельмені, вареники, Хінкалі, вонтони та інші підвиди одного геніального страви для всіх країн і народів - начинки в тесті! розповім, як зробити пельмені в духовці під соусом. Смачно!
Цей простий рецепт пельменів в духовці під соусом - просто чудо! Можна, можливо, до речі, використовувати всі, що знайдете в холодильнику: я успішно заміняла сметану молоком і кефіром, а якщо ще й додати трохи томатної пасти - смак зміниться кардинально. Ваші домочадці можуть так і не дізнатися, що всі ті чудові страви з пельменів ви готували по одному і тому ж рецепту, трохи змінюючи інгредієнти!
- Пельмені - 200 грам
- Цибуля - 80 грам
- Крем - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Подрібнений кріп - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
1. Пельмені відварити, як зазначено на упаковці. Тим часом прямо на сусідній конфорці на рослинній олії обсмажити подрібнений цибулька.
2. Змішаємо сметану зі спеціями, подрібненою цибулею із залишками масла, а також з яйцями і зеленню.
3. Готові пельмені перекладаємо в форму для запікання, заливаємо отриманим соусом. Запікаємо, поки не "візьмуться" рум'яною скоринкою.
4. Наприклад, такий. Приємного апетиту і вам, і вашим близьким!