Рецепт Пельмені самолепние фото

Пельмені самолепние
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина, Птах, Курка, Куряче філе
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Пельмені люблять все, за рідкісним виключенням. Блюдо відоме, надзвичайно смачне і ситне. Причому їдять пельмені не тільки просто вареними, а також в супі, бульйоні, запікають з овочами і смажать.

Існує просто море рецептів приготування пельменів. У кожної господині є свій улюблений рецепт тіста і начинки. І я ділюся своїм. Мені найбільше подобається тісто, приготоване на гарячій воді. Воно дуже еластичне і не липне до столу і рукам. Начинка у мене зі свинини з куркою. Теж, на мій погляд, вдале поєднання. Якщо ви ще не пробували такі пельмені, рекомендую.

  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (в тісто)
  • Гаряча вода - 1 Склянка
  • Соняшникова рафінована олія - 3 Ст. Ложки
  • Свинина - 300 грам (м'якоть)
  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Кріп - 15 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (в фарш)
  • Перець чорний мелений - За смаком
пельмені самолепние - фото крок 1
У миску просійте борошно.
пельмені самолепние - фото крок 2
Зробіть поглиблення в борошні і вбийте туди яйце.
пельмені самолепние - фото крок 3
Додайте сіль і соняшникову олію. Яйце збийте і перемішайте з частиною борошна.
пельмені самолепние - фото крок 4
Влийте гарячу воду.
пельмені самолепние - фото крок 5
Спочатку тісто перемішуйте в мисці ложкою. Коли воно збереться в грудку, викладіть тісто на стіл, присипаний борошном. Продовжуйте місити до тих пір, поки не отримаєте досить круте, але м'яке еластичне тісто. Накрийте його харчовою плівкою або рушником і дайте відпочити 30 хвилин.
пельмені самолепние - фото крок 6
Поки тісто відпочиває, приготуйте начинку для пельменів. Пропустіть через м'ясорубку м'якоть свинини і філе курки, додайте цибулю.
пельмені самолепние - фото крок 7
Наріжте кріп і викладіть в фарш.
пельмені самолепние - фото крок 8
Фарсі сіль і poperčite, ретельно перемішайте.
пельмені самолепние - фото крок 9
З частини тесту скачайте ковбаску, яку наріжте невеликими шматочками.
пельмені самолепние - фото крок 10
Кожен шматочок тіста розкачати в кружок, в який викладіть порцію начинки.
пельмені самолепние - фото крок 11
Зліпити пельмені. Викладіть їх на тарілку або дошку, присипану борошном.
пельмені самолепние - фото крок 12
Зваріть пельмені. У каструлю налийте воду, посолити і довести до кипіння. Викладіть пельмені, перемішайте, щоб вони не прилипли до дна. Коли пельмені спливуть, варіть їх 5-6 хвилин і діставайте.
пельмені самолепние - фото крок 13
Пельмені готові. Подавайте до столу з маслом, сметаною, соусом.

Схожі рецепти