Пельмені курячі
(покроковий рецепт з фото)
Легкі і ситні пельмені курячі готуються швидше звичайних пельменів зі свининою. Зате виходять не менш смачними і соковитими. Ідеально для збалансованого харчування! дивіться рецепт!
Тісто для пельменів можна готувати на молоці або воді. На молоці, як мені здається, виходить більш еластичне тісто. Щоб приготувати такі пельмені, ви можете взяти куряче філе, додати до нього цибулю і часник, приготувати фарш і додати спецій за смаком. Якщо вам здається, що фарш виходить сухим і прісним, можете додати ще пару шматочків сала.
Дивіться, як приготувати пельмені курячі.
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 350 мілілітрів
- Сіль - 0, 3 чайних ложки
- Харчова сода - 0, 3 чайних ложки
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Куряче філе - 500-800 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Насамперед приготуйте тісто.
У миску налийте молоко, додайте сіль і соду, гашене оцтом.
У миску налийте молоко, додайте сіль і соду, гашене оцтом.
Додайте приблизно половину борошна і замісити в'язке тісто.
Замішувати тісто, підсипаючи ще борошна, зручно на столі. Присипте поверхню борошном.
Тісто має вийде м'яким і еластичним, НЕ tugim, щоб його можна було спокійно віддають перевагу катанню.
Тісто загорніть в харчову плівку, поки будете займатися фаршем.
Курку поріжте шматочками, додайте крупно порізану цибулю і часник.
Курку поріжте шматочками, додайте крупно порізану цибулю і часник.
Пропустіть м'ясо з овочами через м'ясорубку. Якщо хочете домогтися однорідності, повторіть двічі.
Фарсі poperčite і сіль.
Вимісити ложкою.
Розділити тісто на дві частини. Розкачайте їх тонко.
Робити пельмені будемо за допомогою пельменниці.
Робити пельмені будемо за допомогою пельменниці.
Постеліть тісто поверх пельменниці.
У кожну лунку викладіть неповну чайну ложку фаршу.
Накрийте другим шаром тіста.
І пройдіться пару раз качалкою, щоб пельмені сформувалися.
Постукивая, витягніть пельмені з пельменниці.
Варіть в киплячій підсоленій воді, поки не спливуть.
Готові пельмені подавайте зі сметаною, хроном або вершковим маслом. Смачного!