Рецепт Пельмені класичні фото

Пельмені класичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо хто не знає, повідомляю, що домашні пельмені завжди смачніше і соковитіше! Так що варто хоча б один раз зробити пельмені класичні в домашніх умовах, щоб більше не повертатися в магазин!

Опис приготування:

Пельмені можна заморозити, перемістивши дошку з пельменями в морозильну камеру. Зручніше заморожувати пельмені на дошці, покритої харчовою плівкою. Тоді заморожені пельмені легше знімаються. Сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати пельмені класичні, вам стане в нагоді. Хай щастить!

  • Вода - 280 мілілітрів
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • М'ясний фарш - 500 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
пельмені класичні - фото крок 1
1. Для приготування класичних пельменів ми повинні спочатку просіяти борошно.
пельмені класичні - фото крок 2
2. Далі тісто можна замішувати руками, міксером або в хлібопічці. Я лінива, тому роблю все в хлібопічці. Кількість продуктів не змінюємо при будь-яких варіантах замісу. Отже, в чашу хлібопічки закладаємо борошно, 1 яйце і 1 чайну ложку солі.
пельмені класичні - фото крок 3
3. Додаємо рослинне масло і воду. Встановлюємо відерце в хлібопічку. Включаємо програму заміс пельменів і на 20 хвилин забуваємо про тест. Є час приготувати начинку для пельменів. Це буде м'ясний змішаний фарш з додаванням солі, перцю чорного меленого і нарізаного дрібно ріпчастої цибулі. Щоб фарш був соковитим, вливаємо 120 мл. Води, вимішуємо фарш.
пельмені класичні - фото крок 4
4. До цього часу наше тісто вже готове. Якщо ви готуєте тісто руками або міксером: складіть всі продукти для тесту в одну миску і просто вимішайте руками або міксером з насадкою для тіста. Час вимішування - 7-10 хвилин.
пельмені класичні - фото крок 5
5. Тісто розділи 3 частини. Одну з них розкачайте в пласт. Сформуйте пельмені на Пельменниці (або виріжте чаркою кружечки і зліпите пельмені ручним способом). Простіше для любителя або для початківця кулінара користуватися Пельменниці. Пласт тесту натягніть на Пельменниці і приплесну руками, щоб осередки злегка проступили, але тісто не порвалося.
пельмені класичні - фото крок 6
6. Осередки пельменниці наповніть підготовленим фаршем.
пельмені класичні - фото крок 7
7. Новим шаром тіста накрийте фарш. Припудрите тісто борошном і прокатати качалкою. Пельмені продаючи. Зніміть зайве тісто і видавіть пельмені з пельменниці. Залишки тесту і відкладене тісто з'єднайте разом і знову розкачайте, щоб отримати нову порцію пельменів.
пельмені класичні - фото крок 8
8. Пельмені викладіть на рівну суху поверхню, дайте їм просохнути. Закип'ятіть воду, відваріть пельмені в солоній воді. Час варіння - 2 хвилини після закипання.

Схожі рецепти