Млинці тонкі класичні
(покроковий рецепт з фото)
Що ми чекаємо від млинців? Щоб вони були тонкими, ніжними, смачними і не рвалися при додаванні начинки. По-моєму, це ідеальний рецепт, як приготувати млинці тонкі класичні. І він досить простий!
Дуже мені подобається цей рецепт! Мінімум продуктів і чудовий результат! тонкі, ніжні, легко перевертаються і знімаються зі сковороди. Тісто у вас повинно вийти однорідним, без грудочок. Тому для замісу краще скористатися міксером. Кількість інгредієнтів в рецепті розраховане на 10 млинців.
- Борошно - 100 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Олія - 1 Ст. Ложка
Підготуйте необхідні продукти.
Борошно просійте, зробіть по центру поглиблення. Збийте яйця з маслом, влийте в борошно, перемішайте до однорідності.
Додайте трохи молока (приблизно 100 мл), перемішайте. І, продовжуючи заважати, влийте тонкою цівкою.
Протріть розпечену сковороду паперовою серветкою, змоченою рослинним маслом.
Наливаємо тісто на сковороду. Обертаючи її по колу, розподіляємо рівномірно тісто. roza_ker 30 секунд до рум'яної скоринки, перевертаємо і готуємо ще півхвилини, знімаємо зі сковороди. Так само випікаємо інші млинці.
Подаємо з улюбленими ягодами, варенням, медом або сметаною. Смачного!