Рецепт Млинці тонкі класичні фото

Млинці тонкі класичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Що ми чекаємо від млинців? Щоб вони були тонкими, ніжними, смачними і не рвалися при додаванні начинки. По-моєму, це ідеальний рецепт, як приготувати млинці тонкі класичні. І він досить простий!

Опис приготування:

Дуже мені подобається цей рецепт! Мінімум продуктів і чудовий результат! тонкі, ніжні, легко перевертаються і знімаються зі сковороди. Тісто у вас повинно вийти однорідним, без грудочок. Тому для замісу краще скористатися міксером. Кількість інгредієнтів в рецепті розраховане на 10 млинців.

  • Борошно - 100 грам
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Олія - 1 Ст. Ложка
млинці тонкі класичні - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
млинці тонкі класичні - фото крок 2
Борошно просійте, зробіть по центру поглиблення. Збийте яйця з маслом, влийте в борошно, перемішайте до однорідності.
млинці тонкі класичні - фото крок 3
Додайте трохи молока (приблизно 100 мл), перемішайте. І, продовжуючи заважати, влийте тонкою цівкою.
млинці тонкі класичні - фото крок 4
Протріть розпечену сковороду паперовою серветкою, змоченою рослинним маслом.
млинці тонкі класичні - фото крок 5
Наливаємо тісто на сковороду. Обертаючи її по колу, розподіляємо рівномірно тісто. roza_ker 30 секунд до рум'яної скоринки, перевертаємо і готуємо ще півхвилини, знімаємо зі сковороди. Так само випікаємо інші млинці.
млинці тонкі класичні - фото крок 6
Подаємо з улюбленими ягодами, варенням, медом або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти