Млинці класичні
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом приготування млинців класичних - солодких, ароматних, танули в роті! Для цього багато зусиль від вас не буде потрібно, готувати млинці легко і приємно. Вам сподобається!
Звичайно ж, рецепт приготування млинців класичних може трохи варіюватися в залежності від уподобань господині. Так, скажімо, моя мама готує млинці за цим рецептом, а бабуся додаємо більше молока, при чому розбавляємо його з вершками, так млинці взагалі виходять першокласними - тоненькими і дуже ніжними! словом, подумайте і ви, як вам подобається робити млинці, і приступайте!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 80 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - За смаком
- Вершкове масло - За смаком
1. Помічаємо тісто. Спочатку в невеликій кількості молока зіб'ємо яйце, а потім починаємо потроху всипати борошно. Ретельно вимішуємо, щоб не було грудок.
2. Тепер вливаємо залишок молока. Тісто має бути, як сметана, тому при необхідності ще трохи додамо молока.
3. Смажимо кожен млинець на розпеченій сковороді з двох сторін, змащуємо розтопленим вершковим маслом кожен млинець.
4. Приємного вам апетиту! Млинці класичні готові!