Класичні млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.
Млинці в моїй родині люблять не тільки на Масляного тижня, але і в інші дні. Я вже не раз писала, що часто готую їх вранці. Тому вибираю рецепти, в яких не треба наполягати тісто.
Опис приготування:
Якщо ви до цих пір не знаєте, як приготувати класичні млинці на молоці, то мій рецепт буде вам корисний. Ця універсальна випічка підійде для багатьох начинок. Додайте менше цукру - і млинці можна буде зробити з будь-якої м'ясною начинкою. Але просто вмочати млинці в варення буде теж чудово.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Змішайте молоко, масло і яйце в мисці. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
В іншому посуді перемішайте звичайний і ванільний цукор разом з борошном.
Суху і рідку маси змішайте. Замішайте тісто віночком. Залиште його буквально на 15 хвилин.
Сковороду без масла розігрійте. Влийте в неї порцію тіста.
Запікайте млинці з обох боків до золотистого кольору. Приємного чаювання!