Класичні млинці на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці в моїй родині люблять не тільки на Масляного тижня, але і в інші дні. Я вже не раз писала, що часто готую їх вранці. Тому вибираю рецепти, в яких не треба наполягати тісто.
Якщо ви до цих пір не знаєте, як приготувати класичні млинці на молоці, то мій рецепт буде вам корисний. Ця універсальна випічка підійде для багатьох начинок. Додайте менше цукру - і млинці можна буде зробити з будь-якої м'ясною начинкою. Але просто вмочати млинці в варення буде теж чудово.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
Змішайте молоко, масло і яйце в мисці. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
В іншому посуді перемішайте звичайний і ванільний цукор разом з борошном.
Суху і рідку маси змішайте. Замішайте тісто віночком. Залиште його буквально на 15 хвилин.
Сковороду без масла розігрійте. Влийте в неї порцію тіста.
Запікайте млинці з обох боків до золотистого кольору. Приємного чаювання!