Pel'meški пт
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені, як правило, необхідно варити, але сьогодні я розповім, як приготувати пельмені фрі, дуже смачне і хрустке блюдо, яке приємно здивує ваших рідних і гостей своєю оригінальністю.
Відмінним і дуже оригінальним варіантом закуски можуть стати смажені у фритюрі пельмені! Вони приємно здивують вас своїм смаком і хрусткою скоринкою. Рекомендую подавати такі пельмені з гострим соусом. За смаком приготовані у фритюрі пельмені дуже схожі на чебуреки. Обов'язково стежте за температурою фритюру і в разі потреби зменшуйте її, щоб пельмені встигали прожаритися всередині. Такі пельмені сподобаються всім, кому набридли звичайні традиційні відварені пельмені!
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Фарш - 300 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рстітельное - 1, 5-2 L

1. Приготуйте тісто: в борошно додайте сіль, яйце і невеликими порціями додайте воду. Поступово замісити туге і еластичне тісто, щоб воно не прилипало до рук. Помістіть тісто в миску і накрийте його рушником на 20 хвилин.

2. Приготуйте фарш: додайте до нього дрібно нарізану цибулю, перець, сіль, дрібно нарізаний часник до смаку.

3. Тісто розділіть на дві частини і розкачайте в тонкий паст. Виріжте невеликі кружечки і на середину покладіть начинку. Потім сформуйте пельмені, закріпивши краю і защіпнув їх.

4. Фритюр розігрійте на середньому вогні і невеликими порціями обсмажте пельмені. Слідкуйте за тим, щоб вони добре прожарювати всередині.

5. Готові пельмені викладіть на паперовий рушник. Подавайте з соусом. Смачного!