Рецепт Pel'meški пт фото

Pel'meški пт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в тесті, Пельмені

Пельмені, як правило, необхідно варити, але сьогодні я розповім, як приготувати пельмені фрі, дуже смачне і хрустке блюдо, яке приємно здивує ваших рідних і гостей своєю оригінальністю.

Відмінним і дуже оригінальним варіантом закуски можуть стати смажені у фритюрі пельмені! Вони приємно здивують вас своїм смаком і хрусткою скоринкою. Рекомендую подавати такі пельмені з гострим соусом. За смаком приготовані у фритюрі пельмені дуже схожі на чебуреки. Обов'язково стежте за температурою фритюру і в разі потреби зменшуйте її, щоб пельмені встигали прожаритися всередині. Такі пельмені сподобаються всім, кому набридли звичайні традиційні відварені пельмені!

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Фарш - 300 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рстітельное - 1, 5-2 L
Pel'meški пт - фото крок 1
1. Приготуйте тісто: в борошно додайте сіль, яйце і невеликими порціями додайте воду. Поступово замісити туге і еластичне тісто, щоб воно не прилипало до рук. Помістіть тісто в миску і накрийте його рушником на 20 хвилин.
Pel'meški пт - фото крок 2
2. Приготуйте фарш: додайте до нього дрібно нарізану цибулю, перець, сіль, дрібно нарізаний часник до смаку.
Pel'meški пт - фото крок 3
3. Тісто розділіть на дві частини і розкачайте в тонкий паст. Виріжте невеликі кружечки і на середину покладіть начинку. Потім сформуйте пельмені, закріпивши краю і защіпнув їх.
Pel'meški пт - фото крок 4
4. Фритюр розігрійте на середньому вогні і невеликими порціями обсмажте пельмені. Слідкуйте за тим, щоб вони добре прожарювати всередині.
Pel'meški пт - фото крок 5
5. Готові пельмені викладіть на паперовий рушник. Подавайте з соусом. Смачного!

Схожі рецепти