Печиво з шоколадом і апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Апельсин і чорний шоколад! класика! З'єднаємо ці продукти в випічці. Буде цікаво і смачно! дивимося рецепт!
У цьому рецепті зійшлося все, що люблять мої діти: цитрусовий смак, хрустке тісто, шоколад. Раджу печиво приготувати на дитяче свято або Різдво. Тут я описала, як приготувати печиво з шоколадом і апельсином.
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Цукор білий - 50 грам
- Цукор коричневий - 250 грам
- Шоколадні кульки - 200-300 грам
- Апельсин - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Яєчний жовток - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1, 5 чайних ложки
З апельсина дрібно натріть цедру. Масло розтопіть на водяній бані.
Просійте в одну миску борошно, сіль і соду. В іншому посуді збийте молоко, яйця, ванільний екстракт, жовток і цедру.
У третій мисці збийте блендером на середній швидкості масло з цукром протягом 2-х хвилин. Потім влийте яєчну масу, постійно збиваючи.
Далі всипте суху масу. Замішайте тісто. Додайте шоколад. Ще раз перемішайте. Приберіть тісто на 1 час в холодильник.
Тепер готове тісто розділіть на рівні кульки. Розкладіть їх на деку з пергаментним папером. Трохи пріплюсніте вироби.
Запікайте печиво при 190 градусах в духовці протягом 12 хвилин. Подавайте вироби остиглими. Приємного чаювання!