Мигдальне печиво з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом мигдально-апельсинового пісочного печива. Рецепт з розряду "просто, швидко і дуже смачно" .
Кількість порцій: 10
- Вершкове масло - 220 грам
- Цедра апельсина - 2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 180 грам
- Борошно - 320 грам
- Мигдаль - 120 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
М'яке вершкове масло збийте з цукровою пудрою.
Додайте борошно і апельсинову цедру.
Замісити тісто.
Вмішайте в тісто рубаний мигдаль.
Сформуйте руками брусок з прямокутним перетином. Загорніть його в плівку і приберіть в морозилку на 1 час.
Наріжте на скибочки 4-5 мм. Товщиною. Викладіть на деко, застелене пергаментом і випікайте в духовці при температурі 200 градусів 12-15 хвилин.
Мигдальне печиво з апельсином готове. Остудіть і подавайте до столу. Приємного чаювання!