Пісочне печиво з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Пісочне печиво - це основа для багатьох смаків. Береш основні інгредієнти для тіста, а потім пробуєш добавки на свій смак. Наприклад, шоколад, родзинки, горіхи і т.Д.. d. Спробуйте і даний варіант!
Подивіться, як приготувати пісочне печиво з апельсином. Трохи кислинки в таких виробах точно не завадить. Так що смак сподобається багатьом. В іншому рецепт здасться знайомим і простим. Просто піде час на заміс тесту і на те, щоб воно настоялося. І з формою виробів ви теж можете пограти.
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Яєчний жовток - 4 штуки
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Апельсиновий екстракт - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Для початку просійте борошно і сіль через сито.
2. Потім додайте холодне масло кубиками.
3. Перетріть інгредієнти в крихту руками або за допомогою комбайна.
4. Далі в тісто додайте цедру, апельсиновий екстракт, жовтки, ванілін і цукрову пудру.
5. Спочатку замішайте тісто ложкою, а потім - руками.
6. Готове тісто приберіть під харчову плівку в холодильник на 30 хвилин.
7. Після цього розкачайте тісто в пласт.
8. Виріжте з нього формочкою печиво.
9. Випікайте вироби на деку всього 10 хвилин при 200 градусах в духовці. Подавайте в охолодженому вигляді. Приємного чаювання!