Печиво «вуха слона»
(покроковий рецепт з фото)
Печиво "вуха слона" багатьом знайоме по приємним дитячим спогадам. Легке в приготуванні і Ульотна в поїданні. Ділюся з вами улюбленим рецептом улюбленого печива.
Крихітні листкові печива у вигляді вушок - ідеальний десерт. У поєднанні зі збитими вершками вийде казковий десерт до чаю або кави. Однією печенюшками тут точно не відбутися
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Цукор - 3/4 склянки
1. Розкачайте лист листкового тіста.
2. Поверніть тісто до центру з двох сторін, починаючи з країв.
3. Наріжте тісто гострим ножем товщиною в 2 см.
4. Викладіть печиво на деко і посипте цукром.
5. Випікайте кренделі протягом 5 хвилин при температурі 170-180 градусів. Приємного чаювання!