Рецепт Коржі «вуха слона» фото

Коржі «вуха слона»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для дорослих і дітей такі смажені коржики стануть справжніми ласощами. З цукром або цукровою пудрою, вони відмінно підійдуть для десерту або перекусу, наприклад. Такого рецепта у вас в активі ще немає?

Опис приготування:

Навіть новачкові в роботі з тестом складно бути не повинно, особливо з докладними покрокові інструкції. Якщо довірити процес приготування тіста техніки, то буде ще простіше

  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок (або маргарину)
  • Молоко - 1.5 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки(+ для готових коржів)
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Борошно - 4 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
коржі
1. Вершкове масло з цукром і молоком прогрійте на вогні.
коржі
2. Остудіть трохи, додайте дріжджі і залиште хвилин на 10.
коржі
3. Коли опара готова, можна приступати до замісу тіста.
коржі
4. Додайте просіяне борошно і сіль.
коржі
5. Вимішайте до однорідності.
коржі
6. Після перекладіть на стіл, вимішайте руками. Скачайте в кульку.
коржі
7. Залиште підходити хвилин на 45-годинку.
коржі
8. Отщіпніте шматочок тесту, тонко розкачати.
коржі
9. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
коржі
10. І смажте до золотистого кольору з двох сторін.
коржі
11. Готові коржі присипте цукром і (по бажанню) дрібкою кориці. Приємного чаювання!

Схожі рецепти