Печиво «Конвертики з сиром»
(покроковий рецепт з фото)
Смачне печиво з сирною начинкою - легке і красиве. Готувати його дуже просто. Всій родині дуже подобається, так що готую регулярно.
Дуже смачне печиво готується в два етапи. Для тіста змішайте борошно з яйцями, цукром і влийте розтоплений маргарин з молоком. Замісити тісто і залиште його на півгодини. Для начинки розітріть сир з цукром і змішайте його зі сметаною. Залишається лише вирізати з розкачане тісто гуртки, покласти на кожен трохи начинки, защипнуть і випекти протягом 15 хвилин в духовці. Можна їсти гарячими. Приємного чаювання!
- Маргарин - 200 грам
- Сир - 150 грам
- Дріжджі пивні - 5 грам
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 6 Ст. Ложок
Маргарин розтопіть на вогні, додайте молоко і дріжджі, перемішайте.
Борошно насипте в миску, вбийте яйця і додайте 3 ложки цукру.
Влийте маргарин з молоком і замісіть тісто. Дайте йому хвилин 30 відпочити і підійти.
Тим часом підготуйте начинку. Для цього ретельно розітріть сир з рештою цукру і змішайте зі сметаною. Тісто розкачати і виріжте гуртки.
На кожен гурток покладіть по чайній ложці начинки.
І з'єднайте краї тіста як на фото. У вас вийдуть симпатичні конвертики з сирною начинкою. Деко для випікання застеліть пергаментом, розмістіть конвертики і випікання протягом 15 хвилин при 180 градусах. Можна їсти прямо з пилу з жару.