Рецепт Печиво з сиру «Конвертики» фото

Печиво з сиру «Конвертики»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20-30
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Думаю, що ця випічка не тільки смачна, але і корисна, адже здебільшого печиво складається з сиру. Розповідаю рецепт смачного десерту, як приготувати печиво з сиру «Конвертики».

Опис приготування:

Для цього печива відмінно підійде покупної магазинний сир. Печиво готується дуже просто, особливо таке сподобається дітям. Можна спекти багато печива і зберігати його, воно довго залишається свіжим. До столу така випічка подається обов'язково охолодженої.

  • Сир - 0, 5 кілограма
  • Яйця - 2 штуки
  • Олія - 250 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - За смаком
1
Сир викладіть в миску і розімніть вилкою або за допомогою блендера, вбийте по одному курячі яйця і добре перемішайте.
2
Розтопити вершкове масло (маргарин) і остудіть трохи, потім влийте отриману масу до сиру, перемішайте.
3
Просійте борошно і потроху додавайте до сиру, покладіть соду, замісіть туге тісто.
4
Розкачайте тісто в пласт товщиною близько 0, 5 см, потім склянкою або спеціальною формою виріжте кружечки.
5
Кожен кружечок посипте цукром і складіть навпіл цукром всередину, потім знову посипте цукром і ще раз навпіл.
6
Краї конвертиків притисніть виделкою, викладіть печиво на деко з пекарської папером і надішліть в розігрітий до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Печіть до появи рум'яної скоринки.

Схожі рецепти