Печиво без змішувача
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжний і повітряний десерт, яким так приємно поласувати в затишному кріслі. До того ж, він досить швидко готується. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бісквіт без міксера.
Перед вами простий і дуже смачний рецепт бісквіта без міксера. Хитрість його приготування полягає в особливому способі підготовки всіх інгредієнтів. Яйця не збиваються, як зазвичай, а ретельно перетираються з цукром вручну. Пиріг випікається в мультиварці. Аромат полуниці, ніжний смак бісквіта нікого не залишать байдужим. Смачне чаювання запам'ятається надовго.
- Куряче яйце - 5 штук
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 300 грам
- Вода - 10 Ст. Ложок
- Розпушувач - 11 грам
- Полуниця - 200 грам
1. Перед тим, як приготувати бісквіт без міксера, дістаньте з холодильника яйця. Зачекайте, поки вони стануть теплими. Потім вбийте їх в миску і всипте цукор пісок. Яйця з цукром перетирають вручну за допомогою ложки протягом півгодини. Кожні 3 хвилини в суміш доливайте столову ложку води.
2. Просійте борошно. Потім поступово всипте її в ємність з перетертим цукром і яйцями. Все ретельно і акуратно перемішайте. Тільки після цього додайте розпушувач.
3. Помийте полуницю. Наріжте її невеликими скибочками. Додайте шматочки полуниці в тісто.
4. Чашу з мультиварки змастіть маслом. Вилийте в нього тісто. Випікайте бісквіт протягом півгодини, задіявши режим приготування пирога. Якщо така функція відсутня, використовуйте режим «жарка» і готуйте пиріг - хвилин 45+, в залежності від моделі мультиварки.
5. Перевірте готовність пирога за допомогою зубочистки. Дістаньте бісквіт з чаші мультиварки і викладіть на блюдо Дайте йому охолонути і прикрасьте полуницею, присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання.