Печінковий пиріг з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний пиріг з курячої печінки приємно урізноманітнить ваше повсякденне меню і може бути приготований навіть до свята. Клопоту мінімум, задоволення - максимум, тому готуємо!
У цій страві одні плюси: воно корисне і смачне, досить швидко готується, інгредієнти недорогі. Такий пиріг прекрасно підійде в якості закуски до будь-якого свята, до ранкового чаю або кави і навіть для легкої вечері. Прочитавши цей рецепт і переглянувши фото, ви дізнаєтеся, як приготувати печінковий пиріг з курячої печінки. Сподіваюся, що у вас все вийде і результатом ви залишитеся задоволені.
- Куряча печінка - 500-600 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Борошно - 2, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Пряні трави - 1-2 Щепоток (ваші улюблені)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Курячу печінку ретельно промиваємо, очищаємо і обсмажуємо на сухій розігрітій сковороді на сильному вогні до випаровування рідини.
Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо хвилин 5-6 на сковороді з ложкою рослинного масла.
Чистий цибулю, дрібно нарізаємо його і обсмажуємо на олії до легкого рум'янцю.
Основні інгредієнти для пирога готові.
Викладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо до стану пюре.
Потім додаємо яйце, борошно, сіль і спеції. Перебиваємо / подрібнюємо / перемішуємо до однорідності.
Вибираємо форму для запікання відповідного розміру, застилає її папером для випічки. Викладаємо у форму печінкову масу, разравниваем.
І відправляємо запікатися хвилин на 30 в розігріту до 180 градусів духовку