Рецепт Печінковий пиріг з курячої печінки фото

Печінковий пиріг з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Смачний і корисний пиріг з курячої печінки приємно урізноманітнить ваше повсякденне меню і може бути приготований навіть до свята. Клопоту мінімум, задоволення - максимум, тому готуємо!

У цій страві одні плюси: воно корисне і смачне, досить швидко готується, інгредієнти недорогі. Такий пиріг прекрасно підійде в якості закуски до будь-якого свята, до ранкового чаю або кави і навіть для легкої вечері. Прочитавши цей рецепт і переглянувши фото, ви дізнаєтеся, як приготувати печінковий пиріг з курячої печінки. Сподіваюся, що у вас все вийде і результатом ви залишитеся задоволені.

  • Куряча печінка - 500-600 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 2, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Пряні трави - 1-2 Щепоток (ваші улюблені)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 1
Курячу печінку ретельно промиваємо, очищаємо і обсмажуємо на сухій розігрітій сковороді на сильному вогні до випаровування рідини.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 2
Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо хвилин 5-6 на сковороді з ложкою рослинного масла.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 3
Чистий цибулю, дрібно нарізаємо його і обсмажуємо на олії до легкого рум'янцю.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 4
Основні інгредієнти для пирога готові.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 5
Викладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо до стану пюре.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 6
Потім додаємо яйце, борошно, сіль і спеції. Перебиваємо / подрібнюємо / перемішуємо до однорідності.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 7
Вибираємо форму для запікання відповідного розміру, застилає її папером для випічки. Викладаємо у форму печінкову масу, разравниваем.
печінковий пиріг з курячої печінки - фото крок 8
І відправляємо запікатися хвилин на 30 в розігріту до 180 градусів духовку

Схожі рецепти