Печінковий паштет з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знати, як приготувати печінковий паштет з курячої печінки? З радістю розповім вам рецепт! Смачний і ніжний вийде паштет, всім любителям делікатного смаку курячої печінки рекомендую!
Такий печінковий паштет з курячої печінки особисто мені дуже подобається, тому що він прямо тане в роті! Не дарма куряча печінка вважається делікатесом - ніжніше ніжного з неї страви виходять! А щоб паштет вийшов особливо делікатним, солити потрібно в самому кінці, а обсмажувати - на дуже сильному вогні і зовсім небагато, щоб вона не загрубіла і не стала гірчити. Якщо все зробите правильно, отримаєте неймовірно ніжний і смачний паштет!
- Печінка куряча - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 25 грам
- Спеції - За смаком
1. Воду наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Солити не потрібно. Як закипить, помістимо в окріп печінку і на середньому вогні знову доводимо до кипіння.
2. Цибулю і моркву обсмажити на олії, і сюди ж додамо ошпарену печінку. Обсмажити все разом на великому вогні невеликий період часу. Щоб не перепечеться печінку. Знову ж, поки не солимо.
3. А ось тепер ще гарячу суміш помістимо в блендер, солимо і додаємо спеції за смаком, перетираємо в однорідне пюре.
4. Власне, залишилося дочекатися, поки паштет охолоне і можна його подавати!