Рецепт Печінковий паштет з курячої печінки фото

Печінковий паштет з курячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Куряча печінка
Рецепти без шкоди
На обід
Паштети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете знати, як приготувати печінковий паштет з курячої печінки? З радістю розповім вам рецепт! Смачний і ніжний вийде паштет, всім любителям делікатного смаку курячої печінки рекомендую!

Опис приготування:

Такий печінковий паштет з курячої печінки особисто мені дуже подобається, тому що він прямо тане в роті! Не дарма куряча печінка вважається делікатесом - ніжніше ніжного з неї страви виходять! А щоб паштет вийшов особливо делікатним, солити потрібно в самому кінці, а обсмажувати - на дуже сильному вогні і зовсім небагато, щоб вона не загрубіла і не стала гірчити. Якщо все зробите правильно, отримаєте неймовірно ніжний і смачний паштет!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Спеції - За смаком
печінковий паштет з курячої печінки - фото крок 1
1. Воду наливаємо в каструлю і доводимо до кипіння. Солити не потрібно. Як закипить, помістимо в окріп печінку і на середньому вогні знову доводимо до кипіння.
печінковий паштет з курячої печінки - фото крок 2
2. Цибулю і моркву обсмажити на олії, і сюди ж додамо ошпарену печінку. Обсмажити все разом на великому вогні невеликий період часу. Щоб не перепечеться печінку. Знову ж, поки не солимо.
печінковий паштет з курячої печінки - фото крок 3
3. А ось тепер ще гарячу суміш помістимо в блендер, солимо і додаємо спеції за смаком, перетираємо в однорідне пюре.
печінковий паштет з курячої печінки - фото крок 4
4. Власне, залишилося дочекатися, поки паштет охолоне і можна його подавати!

Схожі рецепти